Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ: 2

GRbookmaker
17 Φεβρουαρίου, 2024
168 Προβολές

Η συμβουλή μας: Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ: 2

17.02.2024 13:30

Η Μπρέντφορντ έκανε την έκπληξη με τη νίκη στη Γουλβερχάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική και αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους έξι βαθμούς μετά τη δεύτερη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Νίκη πανηγύρισε και η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι και εξακολουθεί να προηγείται με δύο βαθμούς στην κατηγορία.

Οι ελπίδες της Μπρέντφορντ να παλέψει για τον υποβιβασμό ενισχύονται ιδιαίτερα από την επιστροφή του Ιβάν Τόνι, ο οποίος έχει ήδη πετύχει τρία γκολ στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια του. Δεν θα είναι εύκολο όμως ούτε κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Μπρέντφορντ έχει κερδίσει μόνο τη Γουέστ Χαμ (1-1-4) από την πρώτη δεκάδα εδώ.

Η Λίβερπουλ είναι σχετικά αδιάφορη για το πού παίζει φέτος, έχοντας υποστεί εκτός έδρας ήττες μόνο από την Τότεναμ και την Άρσεναλ (6-4-2). Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας σαφώς και δεν στερούνται τον σκόρερ Σαλάχ, καθώς έχουν κερδίσει τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια τους εν τη απουσία του, σημειώνοντας 22 γκολ. Επιπλέον, ο αμυντικός Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στην ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής (3-1-1), αλλά κανένα στην Μπρέντφορντ. Ωστόσο, ο προπονητής Κλοπ θα θέλει να αποχαιρετήσει τον τίτλο φέτος και η τωρινή θέση των δύο ομάδων μιλάει ξεκάθαρα: οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν βαθμούς εδώ.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker