Μπάγερν – Άρσεναλ: νικητής Μπάγερν

GRbookmaker
17 Απριλίου, 2024
166 Προβολές

Μπάγερν – Άρσεναλ: νικητής Μπάγερν

17.04.2024 21:00

Ποτέ μην ξεγράφεις εκ των προτέρων την Μπάγερν, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται και αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν και η Άρσεναλ πήγε στον πρώτο προημιτελικό εντός έδρας ως πρωτοπόρος της Premier League και οι Μονάχοι προέρχονταν από την ντροπιαστική ήττα στην Bundesliga από τη Χάιντενχαϊμ, το ματς έληξε ισόπαλο 2-2 και οι Βαυαροί ακόμα και στο τέλος βρήκαν το δοκάρι.

Η Μπάγερν θα πάει λοιπόν με καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς στην Allianz Arena, γεγονός που ενισχύθηκε από την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στα εγχώρια πρωταθλήματα. Η Άρσεναλ συνετρίβη με 0-2 στην έδρα της Άστον Βίλα, παραχωρώντας την πρωτιά στον πίνακα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μια σπουδαία σεζόν λοιπόν μπορεί να γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος μέσα σε μια εβδομάδα, τώρα θα δούμε πόσο δυνατή είναι ψυχολογικά η ομάδα και πώς ο Μάικ Αρτέτα μπορεί να την προετοιμάσει για τα παιχνίδια-κλειδιά. Κόντρα στη Βίλα, ο Αρτέτα παρέταξε πάνω κάτω την πιο δυνατή ενδεκάδα, αλλά τα “καναρίνια” ήταν άδοντες και σκόραραν δύο φορές στις καθυστερήσεις.

Η Μπάγερν, από την άλλη, επικράτησε 2-0 της Κολωνίας εντός έδρας και καθυστέρησε κατά μία ημέρα τους πανηγυρισμούς της Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί πλέον να επικεντρωθεί πλήρως στην τελευταία διοργάνωση, στην οποία μπορεί ακόμη να σώσει εν μέρει την κατά τα άλλα αποτυχημένη σεζόν της. Ο Τούχελ έχει να αντιμετωπίσει τα δυσάρεστα στην αριστερή πλευρά, η οποία κατέρρευσε λόγω του πέναλτι του Ντέιβις και του τραυματισμού του Γκνάμπρι. Η λύση θα μπορούσε να είναι ένα ζευγάρι Γκερέιρο, Κομάν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Μπάγερν αιφνιδιάστηκε ευχάριστα στο Λονδίνο, η τακτική του Τούχελ να πιέζει διαρκώς τους ακραίους παίκτες της Άρσεναλ στέφθηκε με επιτυχία. Οι Βαυαροί είναι ακόμα πιο δυνατοί στην έδρα τους, δεν έχουν χάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ στα 14 τελευταία παιχνίδια τους στην Allianz Arena (11-3-0) και συνέτριψαν 5-1 την Άρσεναλ στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους εκεί. Το γεγονός ότι οι “κανονιέρηδες” είχαν μία ημέρα ξεκούρασης λιγότερη μπορεί επίσης να παίξει ρόλο. Βάλτε ένα στο εισιτήριο.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker