Μονπελιέ – Βέσπρεμ KC: νικητής Βέσπρεμ -1.5 γκολ

GRbookmaker
1 Μαρτίου, 2024
175 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Βέσπερεμ είναι η καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι της: Μονπελιέ – Βέσπρεμ KC: νικητής Βέσπρεμ -1.5 γκολ

29.02.2024 20:45

Παλιοί φίλοι συναντιούνται στο Μονπελιέ. Εννέα Γάλλους παίκτες έχει στο ρόστερ της η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιανουάριο, πέντε εντός και τέσσερις εκτός έδρας. Αλλά οι βασικοί φορούν τη φανέλα της Βέσπρεμ – ο Ρεμίλι αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, ο Φάμπρεγκας ο καλύτερος πίβοτ.

Παράλληλα, θα είναι μια σύγκρουση γειτόνων στον πίνακα, αλλά τους χωρίζει μια διαφορά έξι βαθμών, την οποία η Μονπελιέ δεν μπορεί πλέον να καλύψει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και θα περάσει στην οκτάδα είτε από την τέταρτη είτε από την πέμπτη θέση. Η Βεσπρέμ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, εξακολουθεί να παίζει για την απευθείας άνοδο, απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Μαγδεμβέργη, την οποία φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική. Ο ουγγρικός γίγαντας κέρδισε περίφημα το φθινόπωρο στη Βαρκελώνη, την οποία ταπείνωσε με 41:36, για να αποτύχει στη ρεβάνς εντός έδρας (30:31) και στη συνέχεια να χάσει απροσδόκητα με 30:37 στο Πλοκ.

Μετά το Euro, πάντως, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Μονπελιέ, η οποία έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της – πρώτα έκανε κακή εμφάνιση στο Πλοκ στο Τσάμπιονς Λιγκ (18:22) και στη συνέχεια έχασε εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα από την PSG με 26:31.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Βεσπρέμ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με το στενό 33:31, αλλά αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο, όταν η Μονπελιέ ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Τώρα της λείπουν παίκτες που τότε πέτυχαν 13 γκολ στην Ουγγαρία. Ο απολογισμός των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρα υπέρ της ουγγρικής ομάδας, η οποία έχει κερδίσει τα οκτώ από τα εννέα τελευταία. Βάλτε τη δυάδα με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker