Μιλάνο – Αταλάντα: Μιλάνο: Αταλάντα +1.5g

GRbookmaker
25 Φεβρουαρίου, 2024
171 Προβολές

Η συμβουλή μας: Μιλάνο – Αταλάντα: Μιλάνο – Αταλάντα: Μιλάνο – Αταλάντα: Μιλάνο: Η Αταλάντα θα δώσει +1.5g

25.02.2024 20:45

Η Μίλαν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της προσφέρθηκαν για να ξεπεράσει τη Γιουβέντους στη δεύτερη θέση της τελευταίας αγωνιστικής, χάνοντας απρόσμενα με 2:4 στη Μόντσα. Η Αταλάντα, από την άλλη, πραγματοποίησε αρκετά πειστική εμφάνιση και επιβεβαίωσε τις φιλοδοξίες της για την τετράδα με το 3-0 επί της Σασουόλο.

Η Μίλαν νίκησε 1-0 τη Νάπολι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και ήταν η έκτη φορά στις προηγούμενες επτά εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα που κέρδισε στο γήπεδό της. Την εβδομάδα που μεσολάβησε πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Europa League, αλλά τα τρία γκολ που δέχθηκε στη Ρεν (2:3) δημιούργησαν και πάλι αμφιβολίες για τη σταθερότητα της αμυντικής της γραμμής.

Η Αταλάντα τρέχει ένα σερί πέντε σερί νικών στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει ήδη πετύχει 17 γκολ, και οι πιθανότητές της να τερματίσει στην πρώτη τετράδα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Αν και οι “μπεργκαμάσκι” έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις, κατάφεραν επίσης να κερδίσουν το τελευταίο τους εκτός έδρας παιχνίδι στη Γένοβα (4-1) και να νικήσουν τη Μίλαν στο κύπελλο στο συγκεκριμένο γήπεδο στις αρχές Ιανουαρίου (2-1).

Τι να στοιχηματίσετε:

Μπορεί οι Ροσονέρι να πανηγυρίζουν επιτυχίες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τα επτά γκολ που δέχτηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν αποτελούν καλό οιωνό. Επιπλέον, η αφηνιασμένη Αταλάντα τους έχει δώσει ήδη πέντε γκολ φέτος (3-2, 2-1) και μπορεί να τους κάνει την έκπληξη για τρίτη φορά.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker