Μαρόκο – Ισπανία: περισσότερα από 2.5 γκολ

GRbookmaker
5 Αυγούστου, 2024
25 Προβολές

Η συμβουλή μας: Το Μαρόκο και το Μαρόκο θα παίξουν το παιχνίδι με το Μαρόκο: Μαρόκο – Ισπανία: περισσότερα από 2.5 γκολ

05.08.2024 18:00

Το Μαρόκο έδωσε συνέχεια στην τεράστια επιτυχία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Τα έδωσε όλα σε ένα τουρνουά κάτω των 23 ετών με το πολύ τρεις παίκτες της ανώτερης ηλικίας και κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά, οπότε είναι σίγουρο ότι θα πάρει την τέταρτη θέση. Όμως οι Μαροκινοί είναι λογικό να θέλουν ένα μετάλλιο. Και αυτό θα το εξασφαλίσουν μόνο με την πρόκριση στον τελικό επί της Ισπανίας.

Οι Μαροκινοί έδειξαν τη δύναμή τους στον προκριματικό όμιλο απέναντι στους Αργεντινούς, τους οποίους νίκησαν με 2-1. Στη συνέχεια, αν και έχασαν από την Ουκρανία με το ίδιο σκορ, εξασφάλισαν την πρόκριση με τη νίκη τους με 3-0 επί του Ιράκ, ενώ στα προημιτελικά αποκλείσανε τους Αμερικανούς με 4-0.

Η Ισπανία, η οποία κατέκτησε το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σημείωσε ήττα με 1-2 από την Αίγυπτο στον προκριματικό όμιλο και κέρδισε τη Δομινικανή Δημοκρατία με 3-1 και το Ουζμπεκιστάν με 2-1. Στα προημιτελικά κέρδισαν στη συνέχεια την Ιαπωνία με 3-0 μετά από δύο γκολ του Λόπεζ και ένα του Ρουίζ.

Τι να στοιχηματίσετε:

Υπάρχουν πολλά γκολ στους αγώνες του Μαρόκου και της Ισπανίας στο Παρίσι. Δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση που να μην έχουν σημειωθεί τρία γκολ μαζί. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν επιθετικά, κάτι που θα επιβεβαιωθεί στον ημιτελικό, στον οποίο θα σημειωθούν και πάλι τρία γκολ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker