Μαρσέιγ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Aubameyang σκοράρει – ΝΑΙ

GRbookmaker
22 Φεβρουαρίου, 2024
171 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Ο Αουγκούμπανγκ θα κερδίσει την πρόκριση: Μαρσέιγ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Aubameyang σκοράρει – ΝΑΙ

22.02.2024 21:00

Η ρεβάνς θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στους οκτώ τελικούς, με ρεκόρ 2:2 είναι ορθάνοιχτο. Η Μαρσέιγ θα έχει νέο προπονητή από τη ρεβάνς. Μετά την ήττα του Σαββατοκύριακου με 0:1 στη Μπρεστ, όπου η Ολιμπίκ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο δικό της Powerplay, ο σύλλογος απέλυσε τον Τζενάρο Γκατούζο και την ομάδα ανέλαβε ο Ζαν-Λουί Γκασέ. Ο ερχομός του δημιουργεί αμφιβολίες, και όχι μόνο λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, των 70 ετών. Ο ίδιος ο Γκασέ απολύθηκε πρόσφατα από την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού εν μέσω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, το οποίο οι “ελέφαντες” έχουν ήδη κατακτήσει ως γνωστόν χωρίς τον Γκασέ.

Όπως και να έχει, ο προπονητής των αγροτών θα έχει δύσκολο έργο στη Μασσαλία, με την Ολιμπίκ να θέλει επτά νίκες. Αυτό ήταν εφικτό πριν από μία εβδομάδα στο Αμβούργο, όπου η Σαχτάρ έχει το ευρωπαϊκό της άσυλο. Η Ολιμπίκ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά έχασε δύο φορές το προβάδισμα, τη δεύτερη φορά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μια μικρή αισιοδοξία μπορεί να προκαλέσει το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα στο “Orange Velodrome”, όπου πέτυχε εννέα γκολ σε τρία παιχνίδια το φθινόπωρο (Μπράιτον 2-2, ΑΕΚ 3-1, Άγιαξ 4-3). Το χατ-τρικ με τον Άγιαξ σημείωσε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ τερμάτων του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Europa League με το γκολ του κόντρα στη Ντόνετσκ και μπορεί να το ξεπεράσει σήμερα.

Απέναντι στην Ντόνετσκ, η οποία παρά τη μακρά χειμερινή διακοπή έκανε ένα πολύ αξιοπρεπές παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα και με πλούσια εμπειρία από το Champions League, θα έχει δύσκολο έργο από πλευράς φόβου. Η Σαχτάρ μπορεί να σκοράρει εντός και εκτός έδρας και πέτυχε τουλάχιστον ένα γκολ και στα τρία παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ το περασμένο φθινόπωρο (Αντβέρπ 3-2, Μπαρτσελόνα 1-2, Πόρτο 3-5), αλλά το πρόβλημα ήταν αμυντικό.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Μαρσέιγ δεν είναι σε καλή κατάσταση, θα της λείψουν ο τιμωρημένος στόπερ Μπαλερντί και ο τερματοφύλακας Πάου Λόπεζ. Η παραγωγικότητα θα είναι ακόμα πιο σημαντική, ειδικά για τον διψασμένο για ρεκόρ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος κανονιέρης είναι πιθανό να κάνει αισθητή την παρουσία του και στη ρεβάνς.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker