Μαγιόρκα – Atl. Μαδρίτης: 2

GRbookmaker
4 Μαΐου, 2024
15 Προβολές

Η συμβουλή μας: Μαγιόρκα – Atl. Μαδρίτης: 2

04.05.2024 21:00

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε εγκαίρως από τον αποκλεισμό της από το Champions League, κερδίζοντας 3-1 την Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα σε μια σημαντική μάχη για την τέταρτη θέση. Οι παίκτες του κόουτς Σιμεόνε έδειξαν για άλλη μια φορά μια τακτική ωριμότητα στην οποία μόνο η απόλυτη κορυφή της La Liga μπορεί να τους συναγωνιστεί.

Αυτή τη φορά, η ομάδα από την πρωτεύουσα θα έχει έναν πιο εύκολο αντίπαλο στα χαρτιά, καθώς η Μαγιόρκα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον παραγκωνισμένο Γκριεζμάν, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στον Μοράτα, ο οποίος έχει ήδη καλύψει το κενό της φυσικής του κατάστασης μετά την ασθένειά του. Ο δημιουργός δεκατεσσάρων γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και η συμβολή του είναι σημαντική για τους φιλοξενούμενους και ως προς την αυτοπεποίθηση που δίνει στους συμπαίκτες του. Η Ατλέτικο έχει καταφέρει να κερδίσει και τη Μαγιόρκα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και πλέον οδεύει και αυτή προς τη νίκη.

Η Μαγιόρκα αυτή τη στιγμή δυσκολεύεται, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία πέντε ανταγωνιστικά παιχνίδια της, η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά τελικά. Έχει σκοράρει μόλις 27 γκολ σε όλη τη σεζόν, που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μαζί με τη Βαγιεκάνο, μόνο η Κάντιθ έχει σκοράρει λιγότερα. Οι γηπεδούχοι στερούνται περισσότερους τύπους ταχύτητας στη βάση, κάτι που έχει αντίκτυπο τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην παραγωγικότητα. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι κακή από πίσω, οι γηπεδούχοι πέτυχαν σχεδόν τον ίδιο αριθμό τερμάτων με την Ατλέτικο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις αντίθετες άκρες του βαθμολογικού πίνακα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πετύχει περισσότερα από τα διπλάσια γκολ στη διοργάνωση. Αυτό αναμένεται να φανεί και στη ρεβάνς, με την Ατλέτικο να κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά τη Μαγιόρκα.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker