Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης: Λιγότερα από 2.5 γκολ σε έναν αγώνα

GRbookmaker
13 Απριλίου, 2024
164 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης: Αριθμός τερμάτων στον αγώνα: Λιγότερα από 2.5

13.04.2024 18:30

Και οι δύο αυτοί αντίπαλοι είχαν μεγάλα παιχνίδια τις τελευταίες ημέρες. Η Μαγιόρκα πήγε στα πέναλτι τον σαββατιάτικο τελικό του Copa del Rey κόντρα στην ευνοημένη Μπιλμπάο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει (1:2π). Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ποδοσφαιρική άνοδο της Τρίτης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο γήπεδό της σε έναν δραματικό προημιτελικό του Champions League.

Η διαφορά, όμως, είναι ότι μετά τον αποτυχημένο τελικό κυπέλλου, οι γηπεδούχοι μπορούν να επικεντρωθούν μόνο στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει οριστικά τη σωτηρία, ενώ η Ρεάλ στοχεύει να θριαμβεύσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός από τη LaLiga (έχει προβάδισμα οκτώ βαθμών). Έτσι, για τον Αντσελότι, ο αγώνας πρωταθλήματος στη Μαγιόρκα μπορεί να μην είναι τώρα ακριβώς στην κορυφή των προτεραιοτήτων, με δεδομένη τη ρεβάνς της Τετάρτης στο Μάντσεστερ και το άνετο προβάδισμα στην εγχώρια διοργάνωση.

Επιπλέον, η Μαγιόρκα μπορεί να ενοχλήσει οποιονδήποτε – στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει ποτέ περισσότερα από ένα γκολ και έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα (0-1).

Τι να στοιχηματίσετε:

Αν δεν λαμβανόταν υπόψη το πλαίσιο, η Ρεάλ θα ήταν φυσικά το ξεκάθαρο φαβορί για αυτό το ματς. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα, η Μαγιόρκα έχει την τέλεια ευκαιρία να κάνει ξανά την έκπληξη στην πρωτοπόρο της κατηγορίας, όπως έκανε πέρυσι στο γήπεδό της (1-0). Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, οι νησιώτες κατάφεραν να αντισταθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στους μεγάλους και πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 78ο λεπτό. Αυτή τη φορά η Ρεάλ θα έχει πολύ φραγμένο δρόμο προς την εστία των γηπεδούχων και πιθανότατα δεν θα πέσουν πολλά γκολ.

Αυτοπεποίθηση: Η Ρεάλ θα είναι η καλύτερη ομάδα που θα έχει την ευκαιρία να παίξει:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker