Λετονία – Σουηδία: Αποτέλεσμα της 1ης περιόδου και του αγώνα – Σουηδία

GRbookmaker
18 Μαΐου, 2024
13 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Λετονία – Σουηδία: Αποτέλεσμα της 1ης περιόδου και του αγώνα – Σουηδία

18.05.2024 12:20

Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Σαββάτου θα ανοίξει στην Οστράβα λίγο μετά το μεσημέρι με τις εθνικές ομάδες της Λετονίας και της Σουηδίας.

Οι Λετονοί έχουν στη φετινή τους ομάδα δεκαεπτά χάλκινους Ολυμπιονίκες από το προηγούμενο τουρνουά. Ωστόσο, οι επιδόσεις της καλύτερης ομάδας της Βαλτικής είναι μάλλον ντροπιαστικές φέτος, παρά τις τρεις νίκες. Η νεοφώτιστη Πολωνία ηττήθηκε από τη Λετονία από τη θέση του μεγάλου φαβορί στα χαρτιά μόνο στην παράταση (5:4), όπως και από τη Γαλλία (3:2). Τους μοναδικούς πλήρεις βαθμούς συγκέντρωσε χάρη στην ισχνή νίκη με 2-0 επί του Καζακστάν. Το τελευταίο σκληρό απευθείας 1:8 από τους Γερμανούς πρέπει να αποτελέσει πλήγμα στην αυτοπεποίθηση των Λετονών παρά την πέμπτη θέση.

Η Σουηδία είναι αυτή που παίζει απολύτως καλά. Μετά από τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει, είναι η μόνη ομάδα στο τουρνουά που δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό. Η ομάδα χόκεϊ “Tre Kronor” έχει κερδίσει 5:2 τις ΗΠΑ, 5:1 την Πολωνία, 6:1 τη Γερμανία και 3:1 το Καζακστάν. Μαζί με τη Φινλανδία, έχουν την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής, καθώς δέχτηκαν μόνο πέντε γκολ.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Σουηδοί περιμένουν ένα μετάλλιο εδώ και έξι χρόνια. Φέτος, βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και μπορούν και πάλι να σκέφτονται να φτάσουν στην κορυφή. Θα υπερασπιστούν επίσης το αήττητο τους απέναντι στους Λετονούς, οι οποίοι δεν είναι τόσο δυνατοί όσο ήταν πριν από ένα χρόνο. Και στις τέσσερις μονομαχίες στο τουρνουά, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2017 και του 2018 βγήκαν για θρίαμβο στις πρώτες περιόδους. Θα πατήσουν ωραία το γκάζι από την αρχή και το Σάββατο.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker