Λας Πάλμας – Μπέτις: Λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
16 Μαΐου, 2024
18 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Η Μπέλας θα παίξει το παιχνίδι με την Μπελίσα: Λας Πάλμας – Μπέτις: Αριθμός τερμάτων στον αγώνα: Λιγότερο από 2.5

16.05.2024 19:30

Η Λας Πάλμας μπορεί να συγχαίρει τον εαυτό της για το προηγούμενο πέρασμα των αποτελεσμάτων της φέτος, γιατί με την φόρμα που έχει τώρα, η συμμετοχή της στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε διαφορετικά να περιοριστεί σε υπόθεση μιας σεζόν. Πράγματι, οι γηπεδούχοι έχουν χάσει οκτώ σερί ήττες, σκοράροντας ένα μόνο γκολ σε όλο αυτό το διάστημα.

Το Σάββατο, τα “καναρίνια” ηττήθηκαν στη Μαγιόρκα (0-1), παρατείνοντας όχι μόνο το προαναφερθέν αρνητικό σερί, αλλά και την αναμονή τους για τη νίκη, η οποία είναι ακόμα τρεις αγωνιστικές μεγαλύτερη (0-2-9). Βέβαια, οι αποτυχίες αυτές έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στον πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά όπως ήδη αναφέρθηκε, ο υποβιβασμός της Λας Πάλμας δεν είναι προς το παρόν ακόμα άμεσος, καθώς κατάφερε να συμπληρώσει ένα ενδεχομένως κρίσιμο βαθμολογικό μαξιλάρι στα πρώτα στάδια της σεζόν. Σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι καταφέρουν να πετύχουν στο εμβόλιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέτις, θα μπορούν να πανηγυρίσουν τη σωτηρία τους, καθώς θα ξεπεράσουν τη δέκατη όγδοη Κάντιθ σε απόσταση οκτώ βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Αλλά και η Μπέτις πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της την Πέμπτη. Στα τρία τελευταία παιχνίδια παίζει για να δει αν θα παίξει στο Europa League ή “μόνο” στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση δυσμενούς αποτελέσματος, μπορεί να πέσει ακόμα και στην όγδοη θέση και να μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης.

Τι να στοιχηματίσετε:

Τα κίνητρα φροντίζονται και από τις δύο πλευρές. Οι τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις έληξαν με 1-0 (δύο φορές για την Μπέτις, μία για τη Λας Πάλμας) και με δεδομένη την τρέχουσα βαθμολογική μιζέρια των γηπεδούχων, δεν αναμένεται να σπάσει η τάση σε αυτό το ματς. Δύο γκολ το πολύ μπορεί να πέσουν και πάλι.

Αυτοπεποίθηση: Η Μπέτις θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη της:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker