Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας: 2

GRbookmaker
20 Μαρτίου, 2024
171 Προβολές

Η συμβουλή μας: Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας: 2

20.03.2024 17:00

Οι παίκτες χόκεϊ της Σπάρτα Πράγας έκαναν επίδειξη δύναμης την Τρίτη και κατάφεραν να κερδίσουν με 5:3 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με το Λίμπερετς. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν στα… ρόδα τους στο παιχνίδι και έχασαν τρεις φορές. Ωστόσο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε όλες τις περιπτώσεις και στην τρίτη περίοδο έκαναν εξαιρετική ανατροπή, όταν κατάφεραν όχι μόνο να πετύχουν τρία γκολ, αλλά ειδικά στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου ουσιαστικά δεν άφησαν τους γηπεδούχους να κάνουν τίποτα.

Αυτή η εντός έδρας ήττα μπορεί κατά κάποιο τρόπο να κάμψει την αντίσταση των Λευκών Τίγρεων. Έκαναν σπουδαίο παιχνίδι και η Σπάρτη έπρεπε να σφίγγει συνεχώς το ματς. Μόνο στα τελευταία περίπου δέκα λεπτά το παιχνίδι άρχισε να παίρνει την αντίθετη τροπή και το ψαλίδι άνοιξε κυριολεκτικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και αυτό είναι μια πολύ σκληρή επιταγή για την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων.

Η Σπάρτη μπορεί να γίνει ο πρώτος ημιτελικός των φετινών πλέι οφ την Τετάρτη. Από τη στιγμή που κέρδισε για έκτη συνεχόμενη φορά το Λίμπερετς, θα πρέπει να θεωρείται το φαβορί στα χαρτιά για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Η Λίμπερετς έδωσε το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Σπάρτα φέτος και έπεσε για τρίτη φορά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Σπάρτα κατάφερε να αυξήσει την παραγωγικότητά της στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ανατρέποντας το σκορ του αγώνα με τη Λίμπερετς και απέχει μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά. Η επιστροφή στην Πράγα με την άνοδο στο τσεπάκι είναι ένας πειρασμός που θα δώσει αρκετό κίνητρο στους παίκτες της Σπάρτα ώστε να πιέσουν τους αντιπάλους τους, να έχουν σημαντικό πλεονέκτημα στο σκοράρισμα και να σαρώσουν όλη την προημιτελική σειρά. Μια καθαρή δυάδα.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker