Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας: Σπάρτα πάνω από 2.5 γκολ

GRbookmaker
19 Μαρτίου, 2024
171 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Λέμπερα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την πρόκριση: Λίμπερετς – Σπάρτα Πράγας: Σπάρτα πάνω από 2,5 γκολ

19.03.2024 18:00

Η Σπάρτα κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τη Λίμπερετς με 3:2, μία φορά μετά από πέναλτι και μία μετά από παράταση. Ο προπονητής Πάβελ Γκρος μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της σειράς, αλλά λιγότερο από την απόδοση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σπάρτα ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην κανονική περίοδο και είχε σχετικά καλή επίθεση. Στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στα προημιτελικά των πλέι οφ, όμως, δεν το επιβεβαίωσε πλήρως και δυσκολεύτηκε να κερδίσει.

Το Λίμπερετς, από την άλλη πλευρά, επωφελήθηκε πλήρως από το γεγονός ότι έπαιξε στην Πράγα παιχνίδι του προκριματικού γύρου με την Όλομουτς, απέναντι στην οποία γύρισε το σκορ από 0:2 σε 0:1. Αν και μπορεί να ειπωθεί ότι οι Λευκές Τίγρεις είναι πιο κουρασμένες σε σχέση με τη Σπάρτη, είναι επίσης αδιαμφισβήτητο ότι χάρη στη δύσκολη σειρά με την Olomouc, τα παιδιά του προπονητή Filip Pešán έχουν αποκτήσει δυναμική. Και αυτό είναι που δυσκολεύει τη Σπάρτη μέχρι στιγμής.

Η σειρά έχει πλέον μεταφερθεί βόρεια στο Λίμπερετς. Μέχρι στιγμής φέτος, το περιβάλλον της έδρας δεν έχει δώσει στους παίκτες του Λίμπερετς το πλεονέκτημα που χρειάζονται. Αυτό φάνηκε στην κανονική περίοδο στα παιχνίδια με τη Σπάρτα, τα οποία έχασαν με 4:5 και 3:4.

Τι να στοιχηματίσετε:

Τα φετινά παιχνίδια μεταξύ των Λευκών Τίγρεων και της Σπάρτα στον πάγο του Λίμπερετς έχουν προσφέρει ένα αρκετά ελκυστικό επιθετικό θέαμα. Η ομάδα του Λίμπερετς έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένη να παίξει πολύ επιθετικά και επιθετικά σε αυτά τα πλέι οφ (ειδικά απέναντι στην Όλομουτς). Ως εκ τούτου, η Σπάρτα θα πρέπει να αυξήσει την παραγωγικότητά της στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, αν δεν θέλει να γευτεί την πίκρα της ήττας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η Σπάρτη θα πετύχει τρία γκολ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker