Λίμπερετς – Όλομουτς: και οι δύο ομάδες σκοράρουν – ΝΑΙ

GRbookmaker
28 Ιουλίου, 2024
7 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Το Λέμπερο θα παίξει το παιχνίδι με το Λέμπερο: Λίμπερετς – Όλομουτς: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν – ΝΑΙ

28.07.2024 14:30

Η Λίμπερετς κέρδισε με 3:1 τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Καρβίνα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη νεοφώτιστη ομάδα του προπονητή Ράντοσλαβ Κόβατς, καθώς οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι υψηλές και “αναφέρονται”.

Στον δεύτερο αγώνα η Σλόβαν θα είναι επίσης υπό την πίεση των προσδοκιών, η πρώτη μάχη θα είναι η παρουσία, η δεύτερη θα είναι η αντίπαλος από το Όλομουτς. Το Λίμπερετς έχει θέσει ως στόχο και την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων στις κερκίδες πέραν των αθλητικών αποτελεσμάτων, τώρα θα φανεί τι δουλειά έχει κάνει το μάρκετινγκ και μάλιστα το αθλητικό τμήμα με την ενίσχυση της ομάδας. Το ρόστερ του Λίμπερετς είναι σε κάθε περίπτωση πολύ νεανικό, κάτι που φέρνει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, η έλλειψη εμπειρίας αντικαθίσταται από ταχύτητα και ευελιξία και σε πολλές περιπτώσεις από υγιή αυτοπεποίθηση.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Michal Hlavatý, καλοκαιρινή μεταγραφή από την Pardubice, έλαμψε, σημειώνοντας δύο ασίστ και δείχνοντας ότι θα πρέπει να είναι βασικός παίκτης για την ομάδα. Η γρήγορη προσαρμογή των νέων προσώπων είναι πολύ σημαντική. Τα καλά νέα είναι ότι ο Σλοβάκος Τούπτα πέτυχε ένα γκολ, ένας παίκτης που έχει τις παραμέτρους για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συχνά δυσκολεύεται στο τέλος, αν και έχει τουλάχιστον μία ευκαιρία να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι.

Πιθανή αδυναμία παραμένει η άμυνα, η άμυνα του Λίμπερετς απέχει πολύ από το να είναι συνεκτική. Ο Plechatý επιστρέφει μετά από μακρά απουσία (σχεδόν ένα χρόνο), ο Ševínský έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με τη Σλόβαν. Επιπλέον, ο εφεδρικός τερματοφύλακας Vliegen (Genk) βρίσκεται στο δρόμο της εξόδου. Θα υπάρξουν κάποια κενά στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Η Σίγμα κέρδισε επίσης στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Η Όλομουτς, όπως και οι γηπεδούχοι, έχει ανανεώσει τη σύνθεσή της, γεγονός που δημιουργεί περιθώρια για λάθη στην άμυνα. Στην προετοιμασία έδειξε πολύ καλή προς τα πίσω και δεν σκόραρε ούτε στο Budějovice (2:0), αλλά η πραγματική δοκιμασία θα έρθει τώρα, απέναντι σε έναν ταχύτατα εξοπλισμένο αντίπαλο. Επιπλέον, παραμένει στη μνήμη η απόδοση των τερματοφυλάκων της Σίγμα την προηγούμενη χρονιά του FORTUNA:LIGA, όταν ήταν υπεύθυνοι για πολλά γκολ που σημειώθηκαν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες θα ασκήσουν επιθετικό στυλ παιχνιδιού με τους νέους προπονητές, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα γκολ που σημειώθηκαν στον πρώτο γύρο. Η Λίμπερετς θα προωθηθεί από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βασιστούν στον αναγεννημένο Κλίμεντ. Και οι δύο ομάδες θα πετύχουν γκολ σε αυτή τη μονομαχία.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker