Λίβερπουλ – Τότεναμ: +3.5 γκολ

GRbookmaker
5 Μαΐου, 2024
59 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ, Τότεναμ: Λίβερπουλ – Τότεναμ: Γκολ: +3,5

05.05.2024 17:30

Η απροσδόκητη ήττα στο ντέρμπι της Σίτι με την Έβερτον αναστάτωσε περισσότερο απ’ όσο φαινόταν τη Λίβερπουλ και μετά από άλλη μια ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ, είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο η τελευταία σεζόν του προπονητή Κλοπ να τελειώσει καλύτερα από την τρίτη θέση. Η άφιξη της πέμπτης Τότεναμ, η οποία επίσης δεν έχει πλέον στα χέρια της τη μάχη για την πρώτη τετράδα, θα μπορούσε έτσι να σημαδευτεί από πιο χαλαρό ποδόσφαιρο.

Η Λίβερπουλ θα παίξει ξανά στο Άνφιλντ μετά από ένα σερί τριών εκτός έδρας αγώνων, αλλά απέτυχε εκεί την τελευταία φορά, χάνοντας απροσδόκητα 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Για τους “κόκκινους” ήταν η πρώτη τους εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (13-3-1), αλλά έφερε μεγάλες περιπλοκές στη μάχη για την κορυφή του πίνακα. Πάντως, η έλευση της Τότεναμ δεν θα πρέπει να αναστατώσει τα παιδιά του κόουτς Κλοπ, καθώς ήδη έχουν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ σε 11 παιχνίδια εδώ!

Τα “σπιρούνια” θα αντιμετωπίσουν το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι τους με ισχυρό αντίπαλο σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι. Η Τότεναμ, πάντως, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς δεν έχει χάσει ούτε μία φορά (1-3-0) στο γήπεδο των αντιπάλων της πρώτης εξάδας φέτος. Και στις τέσσερις περιπτώσεις έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ, με τέσσερα στο γήπεδο της Άστον Βίλα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αυτά τα επιθετικά στατιστικά εγγυώνται ότι η Τότεναμ θα είναι τουλάχιστον ισάξιος αντίπαλος στην έδρα της. Η Τότεναμ κέρδισε την πρώτη συνάντηση με 2-1 και τα επτά γκολ στο τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη εδώ στο Άνφιλντ (LIV 4-3) εγγυώνται ότι θα δούμε άλλο ένα πλούσιο σε γκολ θέαμα.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker