Λάτσιο – Μπολόνια: 1

GRbookmaker
18 Φεβρουαρίου, 2024
174 Προβολές

Η συμβουλή μας: Λάτσιο – Μπολόνια: 1

18.02.2024 12:30

Η νίκη με 3-1 στην έδρα της Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε ξανά τη Λάτσιο στη μάχη για την τέταρτη θέση, ενώ το 200ό γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στην κορυφαία ιταλική διοργάνωση ήταν ένας λόγος για να χαίρεται. Τρεις βαθμούς πήρε και η Μπολόνια, η οποία επικράτησε 2-0 της Φιορεντίνα εντός έδρας την Τετάρτη.

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει ένα από τα παιχνίδια-κλειδιά δεδομένης της θέσης της στον πίνακα και σίγουρα είναι πλεονέκτημα για τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδό τους. Εκεί όπου διαθέτουν πολύ καλό ρεκόρ στο πρωτάθλημα (6-3-2), δεχόμενοι μόλις επτά γκολ. Και αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξει, καθώς η Λάτσιο έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε σερί παιχνίδια εδώ, στα οποία έχει σκοράρει συνολικά μόλις δύο φορές.

Η Μπολόνια, από την άλλη, δεν είναι πολύ δυνατή εκτός έδρας, όπως αποδεικνύεται από το ρεκόρ της με μία και μοναδική εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (1-7-3). Ωστόσο, κατάφερε να τελειώσει την εβδομάδα με τη Φιορεντίνα και χάρη στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της, βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την τέταρτη Αταλάντα. Μπορούν οι παίκτες του Τιάγκο Μότα, που βρίσκονται σε φόρμα ζωής, να ξεπεράσουν τα εκτός έδρας στραβοπατήματα;

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Λάτσιο εκτοξεύτηκε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Μπάγερν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League αυτή την εβδομάδα. Οι Biancocelesti, όπως και οι αντίπαλοί τους, είναι σπεσιαλίστες στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτή η τάση μπορεί να συνεχιστεί. Η Λάτσιο, σε αντίθεση με την Μπολόνια, έχει συνηθίσει σε ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker