Κύπρος – Ρουμανία: multiscore 0:1 0:2 0:3

GRbookmaker
11 Οκτωβρίου, 2024
15 Προβολές

Η συμβουλή μας: Κύπρος – Ρουμανία: multiscore 0:1 0:2 0:3

12.10.2024 20:45

Μετά την επιτυχημένη επιστροφή της στο Euro (όγδοος τελικός), η Ρουμανία μπήκε με επιτυχία στο Nations League. Υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος είχε προπονήσει την εθνική ομάδα τη δεκαετία του 1980, η ομάδα πήρε τους έξι βαθμούς από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Οι τρικολόρ κέρδισαν 3-0 στο Κόσοβο και νίκησαν 3-1 εντός έδρας τη Λιθουανία, θέτοντας τους σε σταθερή πορεία για την άνοδο στο δεύτερο επίπεδο επιδόσεων του Nations League.

Μια νίκη στη Λάρνακα θα έφερνε τους Ρουμάνους ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου, άλλωστε δεν έχουν χάσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας στο Nations League ή στα προκριματικά. Και δεν πρέπει να χάσουν ούτε το βράδυ του Σαββάτου με την ανερχόμενη ποιότητα τους.

Η Κύπρος βρίσκεται μέχρι και 78 θέσεις πίσω από την φιλοξενούμενη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Απέφυγε οριακά τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία στην τελευταία διοργάνωση του Nations League. Αν και ξεκίνησε τη φετινή διοργάνωση με νίκη 1-0 στη Λιθουανία, πήρε ένα μάθημα στην έδρα της από το Κόσοβο (0-4), μετά το οποίο άλλαξε προπονητή. Την ομάδα ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο πρώην τερματοφύλακας έχει δύσκολο έργο μπροστά του.

Οι Κύπριοι έχουν χάσει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αναμετρήσεις στην έδρα τους με συνολικό σκορ 1:16, αλλά στα πρόσφατα ευρωπαϊκά προκριματικά πέρασαν και από τα οκτώ παιχνίδια με συνολικό σκορ 3:28, κάτι που μιλάει αρκετά ξεκάθαρα για την ποιότητά τους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ρουμανία θα επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να καλύψει το πολυνομοσχέδιο 0:1 0:2 0:3.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker