Κολοράντο – Σικάγο: Κολοράντο -2.5 γκολ

GRbookmaker
5 Μαρτίου, 2024
173 Προβολές

Η επιλογή μας: Κολοράντο – Σικάγο: Κολοράντο -2.5 γκολ

05.03.2024 03:07

Οι Colorado Avalanche είναι η τέταρτη ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας και ένας από τους μεγαλύτερους διεκδικητές του Αγίου Δισκοπότηρου του χόκεϊ. Η απόδοση της ομάδας δεν είναι ιδανική τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά το βασικότερο στην κανονική περίοδο είναι να τερματίσει στις θέσεις του υποβιβασμού, κάτι που οι παίκτες των Avalanche κάνουν τέλεια.

Και σε πολλά παιχνίδια είναι ευτυχείς να σουτάρουν. Την περασμένη εβδομάδα, η δύναμή τους έγινε αισθητή στο Ντάλας, το οποίο το Κολοράντο νίκησε με 5-1, αλλά και στο Σικάγο. Στις αρχές Μαρτίου, οι Blackhawks έπαιξαν στο Ιλινόις και το Κολοράντο αποκάλυψε τους αντιπάλους του με 5-0.

Η σύγκριση των επιδόσεων του Κολοράντο και του Σικάγο δεν είναι αρκετά καλή. Οι Blackhawks είναι μια ομάδα αναδόμησης, γι’ αυτό και έπεσαν εντελώς στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν πολλές ομάδες μπαίνουν σε κατάσταση πλέι οφ και ανεβάζουν το επίπεδο της απόδοσής τους. Έχουν χάσει έξι σερί ήττες και δεκατέσσερα από τα δεκαπέντε τελευταία παιχνίδια τους. Σε πολλά σημεία δεν πιάνουν καθόλου στον πάγο, όπως αποδεικνύεται από το θλιβερό ρεκόρ 125:218.

Τι να στοιχηματίσετε:

Την τελευταία φορά που το Κολοράντο και το Σικάγο έπαιξαν μεταξύ τους, το Avalanche κέρδισε. Η ομάδα των Nathan MacKinnon, Mikka Rantanen και Cale Makar θα επιδιώξει να κερδίσει τους αντιπάλους της με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά στο επόμενο παιχνίδι.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker