Καναδάς – Σλοβακία: γκολ στο power play – περισσότερα από 1.5

GRbookmaker
23 Μαΐου, 2024
12 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Καναδάς – Σλοβακία: Γκολ στο Power Play – περισσότερα από 1.5

23.05.2024 16:20

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου έχει φτάσει στα πλέι οφ. Μετά από μια μακρά μάχη στους προκριματικούς ομίλους, την Πέμπτη θα διεξαχθεί το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών. Ο Καναδάς και η Σλοβακία θα βρεθούν αντιμέτωποι στην πρώτη παρτίδα των αγώνων.

Οι Καναδοί είναι αήττητοι στο τουρνουά μέχρι στιγμής, αφήνοντας μόνο τα παιχνίδια με την Αυστρία και την Τσεχία να πάνε στην παράταση. Η Σλοβακία, από την άλλη πλευρά, έχει χάσει τρεις φορές και προκρίθηκε στην οκτάδα από την τέταρτη θέση του ομίλου Β.

Ο αγώνας μεταξύ του Καναδά και της Σλοβακίας θα μπορούσε να προσφέρει μια σειρά από θερμές καταστάσεις. Θα υπάρξουν συχνές αναμετρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να σημειωθούν κάποια γκολ. Κοιτάζοντας αυστηρά τα στατιστικά στοιχεία, ο Καναδάς έχει χρησιμοποιήσει έξι δυνατά παιχνίδια (είναι η έκτη πιο παραγωγική ομάδα στο power play) και έχει πετύχει πέντε γκολ με παίκτη λιγότερο, γεγονός που τον κατατάσσει στη δέκατη θέση. Η Σλοβακία δεν ήταν εξίσου καλή στο power play, αλλά στο πιο σημαντικό παιχνίδι του τουρνουά, τότε είναι που πρέπει να δουλέψεις στο power play. Οι Σλοβάκοι εξαργύρωσαν τέσσερις φορές από τις 21 που έκαναν με παίκτη λιγότερο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι δυνατές φάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι Καναδάς-Σλοβακία. Δύο γκολ στο Power Play είναι πολύ πιθανά, ειδικά επειδή ο Καναδάς είναι δυνατός στο Power Play και έχει αδυναμία στο Shorthanded, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Σλοβάκοι αν θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker