Καλύτερος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: ο νικητής K. Mbappé

GRbookmaker
10 Ιουνίου, 2024
16 Προβολές

Η συμβουλή μας: Καλύτερος σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: ο νικητής Κ. Mbappé

17.06.2024 21:00

Πριν από τρία χρόνια, ο Πάτρικ Σικ και ο θρυλικός CR 7 ήταν το κορυφαίο δίδυμο σκόρερ στο Euro 2021, με πέντε γκολ ο καθένας.

Επίσης φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεκδικητές του βασιλιά των σκόρερ, η σεζόν στη Σαουδική Αραβία ήταν σπουδαία από πλευράς προσωπικών στατιστικών. Επιπλέον, η Πορτογαλία έχει έναν αδύναμο στα χαρτιά όμιλο (Τσεχία, Τουρκία, Γεωργία), όπου μπορούν να μπουν αξιοπρεπείς βάσεις για το συνολικό πρωτάθλημα. Στα προκριματικά, η ομάδα της Ιβηρικής ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων όσο και από πλευράς τερμάτων. Από την άλλη πλευρά, ο Ρονάλντο δεν είναι τόσο δυναμικός όσο στο παρελθόν και υπάρχουν φωνές ότι με αυτόν στην ενδεκάδα, το πορτογαλικό παιχνίδι πάσχει. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, ο CR7 είναι τότε τρίτος στην ιεραρχία.

Ο Romelu Lukaku, ο οποίος ευδοκιμεί στην εθνική ομάδα του Βελγίου, θα μπορούσε επίσης να μπει στη θέση του βασιλιά των σκόρερ, ειδικά όταν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Kevin De Bruyne, αναμφισβήτητα του καλύτερου πασέρ στον κόσμο. Το Βέλγιο θα μπορούσε επίσης να σκοράρει πολλά γκολ κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, με αντιπάλους τη Σλοβακία, την Ουκρανία και τη Ρουμανία, και οι παράμετροι δύναμης του επιθετικού της AS Roma είναι δύσκολο να αμυνθούν.

Ο Χάρι Κέιν πρέπει επίσης να υπολογίζεται, το είδωλο της Άλμπιον τραβάει την εθνική ομάδα της Αγγλίας εδώ και πολλά χρόνια, αλλά φέτος, κατά ειρωνεία της τύχης, θα πρέπει να μοιραστεί τα γκολ με την επόμενη γενιά παικτών. Οι Πάλμερ, Μπέλινγκχαμ και Φόντεν έχουν κρατήσει σταθερά τα γκολ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, και ο Σακού μπορεί να προστεθεί στη λίστα. Το παιχνίδι της νησιωτικής μονάδας θα είναι έτσι πολύ πιο μεταβλητό από ό,τι στο παρελθόν, κάτι που θα αποτυπωθεί στους αριθμούς του Κέιν.

Το μεγαλύτερο φαβορί λοιπόν παραμένει ο Kylian Mbappé. Η Γαλλία, μαζί με την Αγγλία, είναι από τα μεγαλύτερα φαβορί για τον συνολικό τίτλο, κάτι που συνδέεται και με τον αριθμό των αγώνων που θα δώσει στο τουρνουά. Ο επιθετικός της PSG, ο οποίος πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξακολουθεί να διαθέτει απίστευτη ταχύτητα που είναι αδύνατο να αμυνθεί. Σε αυτό προστίθεται ότι έχει ήδη πλούσια εμπειρία και ποιοτική εκτέλεση στο τελευταίο τρίτο. Ο Mbappé είναι ικανός να σκοράρει τόσο μετά από συνδυασμό όσο και χάρη σε ατομική ποιότητα ή ανεξάρτητες ενέργειες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γαλλία θα πάει μακριά στο τουρνουά, ο Kylian Mbappé είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της εποχής. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο βασιλιάς των σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 (8 γκολ), ενώ θα παλέψει για την κορυφή και στο Euro.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker