Καζακστάν – Λετονία: 2

GRbookmaker
14 Μαΐου, 2024
58 Προβολές

Η συμβουλή μας: Καζακστάν – Λετονία: 2

14.05.2024 16:20

Οι ομάδες της Λετονίας και του Καζακστάν θα δώσουν τον τρίτο τους αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου την Τρίτη. Το ρόλο του ισχυρού φαβορί στα χαρτιά θα έχουν οι εκπρόσωποι των χωρών της Βαλτικής.

Οι Λετονοί δεν έχουν βρει ακόμα νικητή στο πρωτάθλημα, αν και έχουν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια τους μέχρι στιγμής στην παράταση. Νίκησαν την Πολωνία με 5-4 και τη Γαλλία με 3-2. Ήταν πιο δραστήριοι στους αγώνες, κάτι που είναι αναμενόμενο απέναντι στο Καζακστάν, που έχει ως κύριο στόχο να σωθεί στην ελίτ.

Αυτό επεδίωξαν από την αρχή με τη νίκη-έκπληξη με 3-1 επί της Γαλλίας, η οποία ήταν η πιο ενεργή ομάδα στη μονομαχία. Στη συνέχεια, οι Καζακστάν έχασαν με 2:6 από τη Σλοβακία.

Η Λετονία μπορεί να είναι ένα από τα μαύρα άλογα φέτος. Πέρυσι, περπάτησε συγκλονιστικά στα χάλκινα μετάλλια, έχοντας στο ρόστερ της δεκαεπτά παίκτες από την επιτυχημένη ομάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος. Υπάρχουν επίσης πέντε παίκτες από την τσεχική Extraliga. Ο Elvis Merzlikins, ένας εισαγόμενος από το εξωτερικό στο NHL, είναι ο τερματοφύλακας που πρωταγωνιστεί.

Τι να στοιχηματίσετε:

5:0, 5:1 και 7:0 – αυτά είναι τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων από το 2022, με το τελευταίο να προέρχεται από το περσινό πρωτάθλημα. Η Λετονία είναι απλά πολύ καλή για το Καζακστάν και θα πρέπει να το αποδείξει στην Οστράβα.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker