Ισπανία – Ιταλία: νικητής Ισπανία

GRbookmaker
20 Ιουνίου, 2024
43 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ισπανία – Ιταλία: νικητής η Ισπανία

20.06.2024 21:00

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στο Στάδιο Σάλκε, όπου θα αναμετρηθούν η κυρίαρχη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία και η Ισπανία, η οποία κατέκτησε την τελευταία διοργάνωση του Nations League. Και οι δύο χώρες έχουν περάσει στη διοργάνωση και ο νικητής της αναμέτρησής τους θα εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Μια ισοπαλία θα πρέπει να είναι αρκετή και για τις δύο.

Η Ισπανία νίκησε την Κροατία με 3-0, αλλά το αποτέλεσμα είναι απατηλό. Η Λα Ρόχα ήταν πιο αποτελεσματική στο τέλος, οι Κροάτες είχαν ελαφρύ προβάδισμα στις ευκαιρίες που είχαν, ενώ θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει σε καθένα από τα δύο πρώτα γκολ με ίσο νόμισμα, δίνοντας μάλιστα ένα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο και ακυρώνοντας άλλο ένα γκολ από το VAR. Τα αμυντικά λάθη μπορεί να μην αποδώσουν στους Ισπανούς την επόμενη φορά.

Αντιθέτως, η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού τους απέδωσε καρπούς. Δεν είναι πια μόνο η τικα-τάκα της Μπαρτσελόνα των σύντομων, άσκοπων αιφνιδιασμών, ο Λουίς ντε λα Φουέντε έχει ενσωματώσει νέους παίκτες στην ομάδα και απαιτεί γρήγορο γυριστό παιχνίδι, αιφνιδιασμούς στα πλάγια, όπου ο Γουίλιαμς και ο Γιαμάλ, ο οποίος στα 16 του χρόνια και τις 338 ημέρες έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε το ντεμπούτο του με μια ασίστ στο γκολ. Απέναντι στην Κροατία, η Ισπανία είχε ακόμη και μικρότερο ποσοστό κατοχής μπάλας, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Η Ιταλία έγραψε επίσης ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά με αρνητικό τρόπο. Πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία μετά από 23 δευτερόλεπτα απέναντι στην Αλβανία, αλλά η απάντηση ήταν γρήγορη και αποφασιστική και στο 16ο λεπτό είχε ήδη προηγηθεί το 2-1, που εξάντλησε και το κονδύλι των τερμάτων του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές έπαιξαν με ελεγχόμενη συντήρηση. Ωστόσο, αν θέλουν να επαναλάβουν τον τελευταίο ευρωπαϊκό τους θρίαμβο, πρέπει να ανέβουν επίπεδο. Στον αγώνα με την Αλβανία, ο σκοπός δικαίωσε τα μέσα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι δύο ομάδες συγκρούονται αρκετά τακτικά τα τελευταία χρόνια. Στον ημιτελικό του προηγούμενου Euro, η Ιταλία κέρδισε στα πέναλτι και ο αγώνας έληξε 1-1 μετά από 90 λεπτά. Η Ισπανία έχει ανταποδώσει δύο φορές τη χάρη στο Nations League με νίκες 2-1. Τώρα θα έχουν το πάνω χέρι.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker