Ιρλανδία – Αγγλία: multiscore 0:1 0:2 0:3

GRbookmaker
7 Σεπτεμβρίου, 2024
6 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ιρλανδία – Αγγλία: multiscore 0:1 0:2 0:3

07.09.2024 18:00

Νησιώτικο ντέρμπι θα προσφέρει μια μονομαχία ομάδων με επικεφαλής νέους προπονητές. Η προσοχή θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους Άγγλους, οι οποίοι ξεκινούν την μετά Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εποχή.

Ο πρώην αμυντικός της εθνικής ομάδας έχει αναμφίβολα ανεβάσει τα “Τρία Λιοντάρια”, αλλά στην Αγγλία μόνο οι τίτλοι μετράνε και ο Σάουθγκεϊτ έχει χάσει δύο φορές στα τελικά του Euro. Επιπλέον, αντιμετώπισε σκληρή κριτική κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος επειδή έπαιξε ρεαλιστικό και βαρετό ποδόσφαιρο. Είναι γεγονός ότι η ακριβότερη ομάδα του Euro είχε σίγουρα περισσότερα να προσφέρει επιθετικά από όσα έδειξε στο τουρνουά.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Σάουθγκεϊτ συνεχίζεται, με τον Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος κατέκτησε ένα μικρό Euro με την 11άδα της Αγγλίας, να ηγείται προσωρινά των “Α”. Στο ντεμπούτο του πρέπει να στερηθεί αρκετούς βασικούς (Μπέλινγκχαμ, Γουάτκινς, Πάλμερ, Φόντεν, Γουόκερ, Τρίπιερ), αλλά ακόμα κι έτσι οι επιλογές του είναι εξαιρετικά καλές. Ο Κάρσλεϊ έχει φρεσκάρει την ομάδα με νεαρούς που γνωρίζει από την ομάδα κάτω των 21 ετών.

Η Ιρλανδία πόνταρε στον Ισλανδό Heimir Hallgrimsson, ο οποίος έχει προπονήσει τη χώρα του και πιο πρόσφατα την Τζαμάικα. Θα έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Με τον προκάτοχό του, Στίβεν Κένι, τα “Boys in Green” κέρδισαν όλα εκτός από έντεκα από τα σαράντα παιχνίδια τους.

Οι Ιρλανδοί έχουν μεγάλο πρόβλημα επιθετικά, καθώς δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε έξι από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις τους. Μπορεί να βοηθηθούν απέναντι στην Αγγλία από τον ανακάμψαντα επιθετικό της Μπράιτον, Έβαν Φέργκιουσον, αλλά αυτό δύσκολα θα είναι αρκετό.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αγγλία περίμενε απίστευτα σαράντα χρόνια και έξι παιχνίδια για να νικήσει την Ιρλανδία με 3-0 στην έδρα της το 2020. Είναι επίσης ξεκάθαρο φαβορί στο Δουβλίνο και η νίκη της θα πρέπει να καλύψει το πολυβόλο 0-1 0-2 0-3.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker