Ιαπωνία – Ισπανία: Ισπανία / και οι δύο ομάδες σκοράρουν

GRbookmaker
2 Αυγούστου, 2024
8 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ιαπωνία – Ισπανία: Ισπανία / και οι δύο ομάδες σκοράρουν

02.08.2024 17:00

Οι ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας ήταν στο 100% στον Δ’ όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ. Ανατίναξαν την Παραγουάη με 5-0 και στη συνέχεια πρόσθεσαν δύο νίκες με ένα γκολ επί του Μάλι και του Ισραήλ. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν έρθει ακόμη αντιμέτωποι με μια ποδοσφαιρική δύναμη, την οποία θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά στα προημιτελικά.

Οι Ισπανοί δεν πτοήθηκαν στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου τους. Πρώτα επικράτησαν με 2-1 του Ουζμπεκιστάν και στη συνέχεια επικράτησαν με 3-1 της Δομινικανής Δημοκρατίας. Επίσης, δεν κατάφεραν να κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Αίγυπτο, το οποίο έχασαν με 1:2, αφήνοντάς τους στη δεύτερη θέση του Γ’ ομίλου. Μετά από δύο νίκες, οι Ισπανοί είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και δεν παρέταξαν την πιο δυνατή τους σύνθεση απέναντι στην Αίγυπτο, αλλά αυτό δεν θα επαναληφθεί στα προημιτελικά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ισπανία θα επιστρέψει στο νικηφόρο σερί και θα είναι η πρώτη ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πετύχει γκολ απέναντι στην Ιαπωνία και θα κερδίσει. Οι Ίβηρες είναι πιο έμπειροι στην καθοριστική φάση και θα το αποδείξουν στη μονομαχία. Η αντίπαλος από την Ασία θα μπορέσει να πιέσει απέναντι στο φαβορί, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να προχωρήσει.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker