ΗΠΑ – Σλοβακία: ΗΠΑ/+4.5 γκολ

GRbookmaker
13 Μαΐου, 2024
57 Προβολές

ΗΠΑ – Σλοβακία: ΗΠΑ/+4.5 γκολ

13.05.2024 16:20

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη ρεβάνς της πρόβας της εβδομάδας από την Μπρατισλάβα κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Χόκεϊ της Δευτέρας. Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν τη Σλοβακία στο μοναδικό παιχνίδι των προκριματικών πριν από το πρωτάθλημα χόκεϊ και την αποκεφάλισαν με 6-2. Και σίγουρα δεν θα υπερασπίζονταν ένα παρόμοιο αποτέλεσμα στον Β’ όμιλο στην Οστράβα.

Οι Αμερικανοί μπήκαν στο τουρνουά με ήττα 2:5 από τη Σουηδία, όταν το ισορροπημένο ματς κρίθηκε τελικά με δύο γκολ σε κενή εστία. Στη συνέχεια, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποζημίωσαν το ανεπιτυχές ξεκίνημα στο τουρνουά απέναντι στη Γερμανία, την οποία κυριάρχησαν το Σάββατο, κερδίζοντας με 6-1. Έξι διαφορετικοί παίκτες από όλες τις γραμμές σκόραραν, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο νέο για τον προπονητή John Hynes. Δεν χρειάζεται να βασίζεται σε δύο μόνο ελίτ γραμμές για το τουρνουά.

Η Σλοβακία, από την άλλη πλευρά, μπήκε στο τουρνουά με ήττα 4:6 από τη Γερμανία, γεγονός που άφησε τον προπονητή Κρεγκ Ράμσεϊ πολύ στεναχωρημένο. Ο ίδιος απέδωσε την αποτυχία κυρίως στο γεγονός ότι οι προστατευόμενοι του ήθελαν τόσο πολύ να κερδίσουν που έκαναν ακατανόητα λάθη και έδιναν περιττές ευκαιρίες στους Γερμανούς. Την Κυριακή, απέναντι στο Καζακστάν, οι Σλοβάκοι βελτίωσαν τη διάθεσή τους μπροστά στο σχεδόν εντός έδρας κοινό τους στην Οστράβα, κερδίζοντας με 6:2.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Αμερικανοί απέναντι στη Γερμανία έδειξαν τι είναι ικανοί να κάνουν σε αυτό το τουρνουά. Ήταν ουσιαστικά σε πλήρη σύνθεση κόντρα στη Σλοβακία πριν από μια εβδομάδα, και ήταν μια μεγάλη νίκη. Επίσης, τη Δευτέρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες καταφέρνουν να κερδίσουν, ενώ παράλληλα πετυχαίνουν τουλάχιστον πέντε γκολ.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker