Ζλιν – Βενετία: περισσότεροι από 183,5 πόντοι στο παιχνίδι

GRbookmaker
29 Φεβρουαρίου, 2024
172 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Ζλιν – Βενετία: περισσότεροι από 183,5 πόντοι στο παιχνίδι

29.02.2024 17:00

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Extraliga βόλεϊ ανδρών, όπου θα δοθεί η μάχη για την τελευταία θέση του προκριματικού γύρου.

Ο αγώνας-κλειδί για την πρώτη δεκάδα θα διεξαχθεί στο Ζλιν, όπου θα παίξει η δέκατη Βενέτσια ναντ Ζίζερου. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση εκκίνησης, οι γηπεδούχοι είναι τέσσερις βαθμούς πίσω. Το κίνητρό τους είναι διαφορετικό, στην τελευταία θέση του πίνακα προσπαθούν να αποτρέψουν τα μπαράζ και τον πιθανό υποβιβασμό από την κορυφαία διοργάνωση, στην οποία δραστηριοποιούνται ανελλιπώς εδώ και 35 χρόνια.

Η Ζλιν κρατιέται κοντά στον πάτο από την κακή εντός έδρας εικόνα της (2-8), κερδίζοντας στην πρεμιέρα την Ústí στην έδρα της, αλλά στη συνέχεια ικανοποίησε τους φιλάθλους της μόνο με νίκη πέντε σετ επί της Μπεσκίντι. Πάντως, η Zlín κατάφερε να πάρει τουλάχιστον ένα σετ από όλους τους αντιπάλους στην έδρα της, εκτός από τους αγώνες με τους δύο πρωτοπόρους (Lvi Praha, Kladno) και πολλά σετ κρίθηκαν στα σημεία.

Η Βενετία επωφελήθηκε από το συγκεκριμένο κλειστό της, δεν έπαιξε πολύ σε εξωτερικούς χώρους, πήρε μόνο έξι βαθμούς από ξένες έδρες και έπαιξε τα λιγότερα σετ (9) από όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση. Τώρα όμως πρέπει να δουλέψουν και στο Ζλιν, όπου την περασμένη σεζόν πήραν μόνο ένα σετ σε τρεις μονομαχίες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα, μπορείτε να περιμένετε μια διελκυστίνδα για κάθε ανταλλαγή και ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Άλλωστε, το πρώτο στη Βενετία χρειάστηκε να κριθεί στο τάι μπρέικ. Ο συνολικός αριθμός των πόντων στον αγώνα μπορεί να φτάσει τους 200.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker