Ελβετία – Φινλανδία: 2

GRbookmaker
3 Μαΐου, 2024
61 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ελβετία – Φινλανδία: 2

04.05.2024 12:00

Ο τελευταίος σταθμός του Euro Hockey Tour στο Μπρνο θα προσφέρει ένα παιχνίδι μεταξύ της Ελβετίας και της Φινλανδίας το Σάββατο. Οι Φινλανδοί είναι το μικρό φαβορί της αναμέτρησης, καθώς επικράτησαν των γηπεδούχων με 4:1, με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να πετυχαίνουν γκολ – οι Βίλι Σααριγιάρβι, Άρττου Χάιρι, Όλιβερ Καπάνεν και Γέρε Ιννάλα σφράγισαν τη συμφωνία.

Στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα της Τσεχίας, οι Φινλανδοί παρουσίασαν δύο από τις τέσσερις προγραμματισμένες ενισχύσεις τους στην NHL. Αν και είναι πιθανό η Φινλανδία να προσθέσει μερικά ακόμη αστέρια πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η τεράστια δύναμη αυτών των παγκόσμιων και Ολυμπιονικών του 2022 είναι ήδη εμφανής. Και θα θελήσουν να το επιβεβαιώσουν αυτό απέναντι στην Ελβετία.

Οι Ελβετοί έχουν ήδη εξασφαλίσει πέντε συμπατριώτες τους από το NHL για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι Siegenthaler, Hischier και Kurashev ξεκίνησαν κόντρα στη Σουηδία, από την οποία η Ελβετία έχασε με 1:2, αλλά όπως και η Φινλανδία και άλλες ομάδες, θα τους πάρει λίγο χρόνο για να συνηθίσουν το φαρδύ γήπεδο. Και δεδομένου ότι οι Ελβετοί έχουν χάσει όλα τα παιχνίδια τους στο EHT απέναντι στη Φινλανδία χωρίς τα βασικά τους στελέχη της NHL, τους περιμένει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω της προαναφερθείσας ανάγκης για εγκλιματισμό.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Φινλανδία ακολουθεί εδώ και καιρό ένα σύστημα που δεν χρειάζεται να παρεμποδίζεται σημαντικά από τα βασικά στελέχη του NHL, γι’ αυτό και έχει τακτικές επιτυχίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Φινλανδία μπορεί να νικήσει τους Ελβετούς για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker