Γουίνιπεγκ – Κολοράντο: 1

GRbookmaker
21 Απριλίου, 2024
163 Προβολές

Η επιλογή μας: Γουίνιπεγκ – Κολοράντο: 1

22.04.2024 01:07

Αν ψάχναμε την ομάδα που είχε την καλύτερη φόρμα στο τέλος της κανονικής περιόδου, ή ήταν μία από τις ομάδες με την καλύτερη φόρμα, σαφώς και πρέπει να κοιτάξουμε στη Δυτική Διάσκεψη και συγκεκριμένα στο Γουίνιπεγκ. Οι Jets εκεί κέρδισαν οκτώ σερί νίκες, αποκλείοντας δύο φορές τους αντιπάλους τους και καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση στην Κεντρική Περιφέρεια.

Αυτό θα δώσει στους Jets το πλεονέκτημα έδρας σε ένα πιθανό έβδομο παιχνίδι της σειράς με το Κολοράντο, το οποίο μπορεί να μην γίνει καθόλου. Το Winnipeg, με τον υποψήφιο για το Vezina Trophy Connor Hellebuyck στο τέρμα, κατάφερε να κερδίσει το Κολοράντο και στα τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου στο Κολοράντο, όπου η Winnipeg κέρδισε με 4:2, ενώ ακολούθησε νίκη με 6:2 στην έδρα της λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα. Η Avalanche δεν έπαιξε με συνδυασμένη σύνθεση, αλλά με τους καλύτερους παίκτες της. Ωστόσο, δεν απέτυχε μόνο η επίθεση, αλλά κυρίως η άμυνα, με επικεφαλής τους δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν στο παιχνίδι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γουίνιπεγκ μπορεί να τα βάλει με το Κολοράντο, συν το ότι παίζει πολύ καλά αμυντικά τελευταία, κάτι που μπορεί να ρίξει μεγάλα καρφιά στο επιθετικογενές παιχνίδι του Κολοράντο. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα πάει καλύτερα για τους γηπεδούχους.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker