Γιχλάβα – Βλασίμ: αποτέλεσμα χωρίς ισοπαλία – Γιχλάβα

GRbookmaker
23 Σεπτεμβρίου, 2024
7 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Το ματς με τη Χιλάβα θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χώρας μας: Γιχλάβα – Βλασίμ: αποτέλεσμα χωρίς ισοπαλία – Γιχλάβα

23.09.2024 17:45

Ο Μάρεκ Γιάρολιμ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εργάστηκε ως βοηθός του Νταβίντ Χόλουμπεκ στην πρώτη κατηγορία Μλάντα Μπόλεσλαβ, πρόκειται να βγάλει τη Γιχλάβα από τον πάτο της δεύτερης κατηγορίας. Ο νέος προπονητής είχε αρκετό χρόνο για να γνωρίσει την ομάδα κατά τη διάρκεια της εθνικής διακοπής, αλλά μετά την αναβολή του πλημμυρικού γύρου του δόθηκε μια επιπλέον εβδομάδα. Έχει πολλή δουλειά μπροστά του στη Vysočina.

Η Γιχλάβα κέρδισε μόνο έναν αγώνα και τον τελευταίο με σημαντική συμβολή του διαιτητή, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ για τον Ζίτσκοφ στο 2:2. Ο έμπειρος στόπερ Μπένες, ενίσχυση από το Όλομουτς, θα πρέπει επίσης να βοηθήσει. Η άμυνα χρειάζεται έναν ηγέτη στον οποίο θα μπορούν να στηριχθούν οι παίκτες. Η Ζιχλάβα δέχεται κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά παιχνίδι.

Η Βλάσιμ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (7η), έχοντας χάσει μόνο ένα ματς στην έδρα της κυρίαρχης Ζλιν, κατά τα άλλα συλλέγει βαθμούς κυρίως μετά από ισοπαλίες (5). Τέσσερις από αυτές ήταν εκτός έδρας, με συχνότερο αποτέλεσμα τα τρία 1:1. Ακόμα και μετά την αποχώρηση του προπονητή Χίσκι για την πρώτη κατηγορία Καρβίνα, η Βλάσιμ προσπαθεί να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, ενώ δεν έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα εκτός έδρας.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Τζιχλάβα θέλει τη νίκη και μπορεί να αντιμετωπίσει τη Βλασίμ (12-3-3). Με νέο προπονητή στην ομάδα, μπορεί να σκοράρει κόντρα στην αγαπημένη της αντίπαλο. Βάλτε ένα σίγουρο στο στοίχημα της μη ισοπαλίας.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker