Γιούτα – Σικάγο: 1

GRbookmaker
9 Οκτωβρίου, 2024
27 Προβολές

Η επιλογή μας: Γιούτα – Σικάγο: 1

09.10.2024 04:00

Στη δεύτερη σεζόν του στο NHL, ο Κόνορ Μπένταρντ θα ανεβάσει το Σικάγο στο επίπεδο που θέλει κάθε οπαδός των Μπλάκχοκς; Όπως έδειξε η προετοιμασία πριν από την έναρξη της σεζόν, το Σικάγο πιθανότατα θα παραπαίει και φέτος και θα κινηθεί περισσότερο προς τις τελευταίες θέσεις της Δυτικής Διάσκεψης.

Η ομάδα από το Ιλινόις μπορεί να κατάφερε να δυναμώσει το καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ νεαρή ομάδα που θα πρέπει να κατέχει το μέλλον και όχι το παρόν. Ωστόσο, αν λειτουργήσει η συνεργασία Bedard-Taylor Hall και οι ενισχύσεις TJ Brodie, Tyler Bertuzzi, Alec Martinez και Teuvo Teravainen αποδώσουν καλά, δεν θα πρέπει να είναι μια πλήρης αποτυχία.

Αντίπαλος του Σικάγο στο πρώτο παιχνίδι θα είναι η Γιούτα. Η Γιούτα είναι ένας νέος οργανισμός, αλλά άμεσος διάδοχος των Arizona Coyotes, εξ ου και το πλήρες ρόστερ της Αριζόνα. Έτσι η Γιούτα έχει το πλεονέκτημα ότι δεν ξεκινάει από το μηδέν και διαθέτει ένα ενδιαφέρον νεανικό ρόστερ που σιγά σιγά ωριμάζει σε σημείο που θα πρέπει να επιδιώξει να μπει στα πλέι οφ.

Η Γιούτα επέλεξε για αρχηγό της τον Κλέιτον Κέλερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν καταιγιστικός για την Αριζόνα και ήταν ο πρώτος σκόρερ και πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας. Επιπλέον, η αμυντική γραμμή ενισχύθηκε με την προσθήκη των Mikhail Sergachev και John Marino, οι οποίοι μπορεί να αποτελέσουν τον φανταστικό παράγοντα Χ.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το Σικάγο εισέπραττε τη μία ήττα μετά την άλλη στην προετοιμασία, κάτι που δεν έκανε καθόλου καλό στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Επιπλέον, η νέα σεζόν θα διεξαχθεί στον πάγο ενός αντιπάλου που θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Η Γιούτα θα το εκμεταλλευτεί αυτό και θα κερδίσει την ομάδα του Μπένταρντ.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker