Γιουβέντους – Φροζινόνε: 1ο ημίχρονο: 0

GRbookmaker
25 Φεβρουαρίου, 2024
173 Προβολές

Γιουβέντους – Φροζινόνε: 1ο ημίχρονο: 0

25.02.2024 12:30

Η κρίση της Γιουβέντους συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η “Γηραιά Κυρία” αναδείχθηκε μόνο ισόπαλη 2-2 στην έδρα της μαχητικής Βερόνα και δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά (0-2-2). Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι ιδανική ούτε στη Φροζινόνε, η οποία ηττήθηκε τελευταία με 0-3 από την AS Roma, παρότι παρήγαγε 25 τελικές προσπάθειες.

Έπειτα από δύο άνευρες εντός έδρας εμφανίσεις (Εμπολι 1-1, Ουντινέζε 0-1), η Γιουβέντους θα θελήσει να επανορθώσει και δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο αντίπαλο για να το κάνει. Μάλιστα, έχει κερδίσει τη Φροζινόνε και στις δύο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις, την τελευταία φορά εδώ στις αρχές Ιανουαρίου στο κύπελλο με το υψηλό 4-0.

Η Φροζινόνε και οι επιδόσεις της στο έδαφος της αντιπάλου της είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ φέτος εκτός έδρας (0-3-9) και στις οκτώ περιπτώσεις που επισκέφθηκαν το γήπεδο ομάδας από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, το αποτέλεσμα ήταν φυσικά ήττα. Εκτός του ότι έχει πάρει τους λιγότερους εκτός έδρας βαθμούς από όλες (3), η Τσιότσιαρι έχει πετύχει και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ από όλες (30).

Τι να στοιχηματίσετε:

Βροχή πέφτει για άλλη μια φορά η κριτική στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ότι το παιχνίδι της δεν έχει καμία σκέψη. Αν οι φιλοξενούμενοι κάνουν έστω και μια μικρή προσπάθεια, μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μιζέρια και να κρατήσουν το ευνοϊκό σκορ τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο. Η Γιουβέντους, άλλωστε, έχει προηγηθεί μόνο δύο φορές σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος εδώ μετά από 45 λεπτά.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker