Γεωργία – Τσεχία: κάθε ομάδα θα σκοράρει – ΝΑΙ

GRbookmaker
3 Σεπτεμβρίου, 2024
11 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η Τσεχία και η Τσεχία θα παίξουν το παιχνίδι με την Ελλάδα: Γεωργία – Τσεχία: Κάθε ομάδα θα σκοράρει – ΝΑΙ

07.09.2024 18:00

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο έληξε με αποτυχία. Ο προπονητής Ιβάν Χάσεκ και η ομάδα του θα αντιμετωπίσουν έναν “παλιό γνώριμο” από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, την εθνική ομάδα της Γεωργίας. Στη Γερμανία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, αν και η Τσεχία ήταν η πιο δραστήρια και καλύτερη ομάδα.

Αυτή τη φορά, όμως, ο αντίπαλος θα αποκτήσει δύναμη, η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στο εντός έδρας περιβάλλον και μπορεί να στηριχτεί σε σπουδαίους φιλάθλους. Από την αποστολή δεν λείπουν τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας, με επικεφαλής τους Kvaratskhelia, Mikautadz και Mamardashvili. Η Γεωργία είναι ένας αρκετά ευανάγνωστος αντίπαλος, αφού κερδίζει την μπάλα πηγαίνει αμέσως προς την αντίπαλη εστία και δεν θα αλλάξει το στυλ της, με το οποίο πανηγύρισε την επιτυχία στο Euro. Από την άλλη πλευρά, όλοι γνωρίζουν πώς παίζει η Γεωργία, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να σκοράρουν πέντε συνεχόμενες φορές, μεταξύ άλλων και απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Η Εθνική Τσεχίας αναφέρει αρκετούς νεοφερμένους, αλλά μόνο ο Ράινς έχει την ευκαιρία να κοιτάξει στο αρχικό σχήμα, δεν υπάρχει άλλωστε μεγάλος ανταγωνισμός στα αριστερά χαφ. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν πειραματισμοί στην ατζέντα, ο προπονητής Χάσεκ παίζει για την εμπιστοσύνη της διοίκησης, των ΜΜΕ και του ποδοσφαιρικού κοινού, κάτι που σημαίνει ότι θα παρατάξει την ισχυρότερη δυνατή σύνθεση. Οι Σούτσεκ, Σικ, Πρόβοντ, Χλόζεκ ή Κρέιτσι δεν θα πρέπει να λείπουν, ενώ τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα θα πάρει ο Κόβαρζ.

Η ανανεωμένη ομάδα θα επιταχύνει, ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι πολύ αξιοπρεπής αγωνιστικά, το μεγάλο όπλο παραμένουν οι τυπικές καταστάσεις, όταν τουλάχιστον πέντε παίκτες έχουν ανώτερη κεφαλιά (Βίτικ, Κρέιτσι, Χράνατς, Σικ, Σούτσεκ). Πρόσφατα προστέθηκε η δρομική ετοιμότητα και ένταση, η οποία αυξάνεται και στους τσεχικούς συλλόγους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες έχουν τα όπλα τους που είναι ικανά να επηρεάσουν στο φινάλε. Η Τσεχία ήταν η καλύτερη ομάδα στο Euro πριν λίγους μήνες, αλλά στην έδρα της η Γεωργία θα αποκτήσει δύναμη στην επίθεση. Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν σε αυτό το παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους θα σκοράρει ο Kvaratskhelia, για τους φιλοξενούμενους θα σκοράρει ο Krejci, ο οποίος δεν έχει παίξει πολύ στη Girona.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker