Γερμανία – Καζακστάν: Γερμανία/+4.5 γκολ

GRbookmaker
17 Μαΐου, 2024
57 Προβολές

Η συμβουλή μας: Γερμανία – Καζακστάν: Καζακστάν: Γερμανία/+4.5 γκολ

17.05.2024 16:20

Η Γερμανία έπαιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ επί πάγου. Αν και έχασε με 1:6 από Αμερική και Σουηδία, κατάφερε να κερδίσει με 6:4 τη δυνατή Σλοβακία και να αποκλείσει με 8:1 την κάτοχο του χάλκινου μεταλλίου από τη Λετονία. Οι Λετονοί έπαιξαν πολύ καλά στο τουρνουά μέχρι το παιχνίδι με τους Γερμανούς και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρεις νίκες (είτε μετά από παράταση είτε στην κανονική διάρκεια).

Στον επόμενο αγώνα, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν, απέναντι στο οποίο θα επιβεβαιώσει τον ρόλο του ισχυρού φαβορί. Οι Καζάκοι μπήκαν στον όμιλο της Οστράβα με νίκη επί της Γαλλίας, αλλά έχασαν στις επόμενες αναμετρήσεις. Ειδικά η αναμέτρηση με την Πολωνία θα είναι κρίσιμη γι’ αυτούς, απέναντι στην οποία πιθανότατα θα δώσουν έναν καθοριστικό αγώνα για την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αν και οι Γερμανοί είχαν κάποια προβλήματα στην άμυνα στο τουρνουά, λάμπουν όσον αφορά την επίθεσή τους. Έχουν δεχθεί 17 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά έχουν σκοράρει τα 16 από αυτά. Γι’ αυτό μπορούμε να περιμένουμε πολλά γκολ και κόντρα στο Καζακστάν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γερμανία έπαιξε τελευταία φορά με το Καζακστάν πριν από δύο χρόνια και κέρδισε με 5-4. Οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την πρόκριση στα προημιτελικά απέναντι στους Καζακστάν και θα το κάνουν την Παρασκευή με νίκη. Η νίκη τους μπορεί να συνιστάται σε συνδυασμό με υψηλότερο αριθμό τερμάτων.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker