Γαλλία – Ιταλία: λιγότερα από 2.5 γκολ σε έναν αγώνα

GRbookmaker
6 Σεπτεμβρίου, 2024
3 Προβολές

Η συμβουλή μας: Γαλλία – Ιταλία: Λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

06.09.2024 20:45

Το αποκορύφωμα του προγράμματος του Nations League της Παρασκευής είναι η σύγκρουση δύο ευρωπαϊκών γιγάντων που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το φετινό Euro και πρέπει να επανορθώσουν.

Η Γαλλία μπορεί να πέρασε στα ημιτελικά, αλλά το ρεαλιστικό της στυλ έχει προκαλέσει επικρίσεις. Το γαλλικό ποδόσφαιρο ήταν βαρετό, με τον προπονητή Didier Deschamps να μην μπορεί να βγάλει από τη μέση την επιθετική ισχύ της ομάδας του. Η ομάδα γύρω από τον Kylian Mbappé πέτυχε μόνο ένα γκολ σε έξι παιχνίδια, το ένα προήλθε από πέναλτι, ενώ δύο πέτυχαν οι αντίπαλοί της.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ντεσάμπ παρέμεινε στο τιμόνι και κάλεσε την αναμενόμενη ενδεκάδα για τις πρώτες μονομαχίες του Nations League. Ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου Μίκαελ Ολίσε, που έλαμψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία. Ωστόσο, η επίθεση θα γίνει και πάλι από τον Mbappé, ο οποίος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου συνεχίζει τις άνευρες εμφανίσεις του από το Euro.

Αν η Γαλλία πανηγύριζε για τον ημιτελικό, στην Ιταλία επικρατούσε απόλυτη απογοήτευση μετά την εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές αποκλείστηκαν στην όγδοη αγωνιστική από την Ελβετία (0:2), γλιστρώντας σε αυτήν με ένα τυχερό γκολ από στημένη φάση στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Κροατία. Από το παιχνίδι των Ατζούρι έλειπαν οι παράμετροι, με τον τερματοφύλακα Ντοναρούμα να είναι ο καλύτερος παίκτης.

Η ομάδα υφίσταται την απαραίτητη αναδόμηση, με οκτώ μέλη να έχουν αποχωρήσει από την αποστολή του Euro, ενώ άλλοι, όπως ο αμαρτωλός παίκτης του στοιχήματος Τονάλι, επιστρέφουν στην ομάδα μετά τη διακοπή.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες έχουν τις δικές τους επιθετικές ανησυχίες και το κοινό στο Princes Park θα δει το πολύ δύο γκολ.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker