Γαλλία – Ισπανία: 2

GRbookmaker
13 Σεπτεμβρίου, 2024
7 Προβολές

Η συμβουλή μας: Γαλλία – Ισπανία: 2

13.09.2024 16:00

Η Ισπανία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Davis Cup. Μετά την ομαλή νίκη με 3-0 επί της Τσεχίας, χρειάζεται μόνο να κερδίσει με οποιαδήποτε διαφορά τη Γαλλία για να προκριθεί. Με το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης Κάρλος Αλκαράζ και τον ελίτ παίκτη του διπλού Μαρσέλ Γκρανόλερς, ο οποίος είναι ικανός να παίξει με οποιονδήποτε, οι ελπίδες των γηπεδούχων είναι μεγάλες στη Βαλένθια.

Οι Γάλλοι έχασαν τον πρώτο τους αγώνα από την Αυστραλία με 1:2, οπότε δεν έχουν καθόλου καλές προοπτικές μπροστά τους. Η ήττα από την Ισπανία σημαίνει το τέλος των ελπίδων τους για πρόκριση. Στο μονό θα αγωνιστούν οι Arthur Fils και Ugo Humbert. Ο Fils θα μπορούσε να πετύχει στο διπλό και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού (η Ισπανία θα παρατάξει είτε τον Pedro Martinez είτε τον Roberto Bautista), ο Humbert δεν θα έχει πολλές ελπίδες απέναντι στον Alcaraz, οι αρετές είναι ξεκάθαρα με το μέρος του γηπεδούχου αστέρα. Η απόφαση μπορεί να κριθεί στα διπλά, στα οποία στα χαρτιά οι Ισπανοί είναι πιο δυνατοί.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ισπανία θα επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί την Παρασκευή, θα πάρει τη δεύτερη νίκη της και θα προκριθεί στα πλέι οφ του Davis Cup τον Νοέμβριο.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker