Γαλλία – ΗΠΑ: 1

GRbookmaker
24 Ιουλίου, 2024
30 Προβολές

Η συμβουλή μας: Γαλλία – ΗΠΑ: 1

24.07.2024 21:00

Η Γαλλία δεν θα παρατάξει τον Κιλιάν Εμπαπέ στους εντός έδρας αγώνες της στο Παρίσι, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να αγωνιστούν παίκτες από την ομάδα του στο επερχόμενο τουρνουά. Παρόλα αυτά, οι Γάλλοι είναι ανάμεσα στους διεκδικητές ενός από τα μετάλλια. Με επικεφαλής τον έμπειρο αρχηγό Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος θα αναλάβει να βοηθήσει τους νεότερους αλλά πολύ ώριμους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, οι Γάλλοι μπορούν εύκολα να φτάσουν στον τελικό. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Μίκαελ Ολίσε που θα πρέπει να ασκήσει μεγάλη πίεση στους αντιπάλους του.

Αλλά πρέπει να προχωρήσει βήμα προς βήμα. Το πρώτο βήμα θα είναι απέναντι στους Αμερικανούς, οι οποίοι συμμετέχουν στους Αγώνες για πρώτη φορά από το 2008. Ο προπονητής Μάρκο Μίτροβιτς έχει αρκετούς παίκτες στη σύνθεσή του που παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως ποιοτικά είναι λίγο πίσω από τους καλύτερους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γαλλία θα βασιστεί στην υποστήριξη του κοινού της σε αυτό το παιχνίδι. Οι Αμερικανοί θα πρέπει σίγουρα να παλέψουν για να προκριθούν από τον όμιλο, αλλά η Γαλλία θα πρέπει να το κερδίσει. Και θα ανοίξει το τουρνουά με νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker