Βόρεια Ιρλανδία U19 – Ουκρανία U19: χάντικαπ στον αγώνα/νικητής Ουκρανία -1

GRbookmaker
15 Ιουλίου, 2024
16 Προβολές

Βόρεια Ιρλανδία U19 – Ουκρανία U19: Χάντικαπ αγώνα/νικητής Ουκρανία -1

15.07.2024 20:00

Τα τελευταία χρόνια η φιλοξενία του πρωταθλήματος U19 έχει δοθεί σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες και φέτος η τύχη χαμογέλασε στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά δεν μπορεί να περιμένει κανείς θαύματα από αυτήν όταν αντιμετωπίζει τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι η δεύτερη εμφάνισή της στο Euro U19 και πάλι στην έδρα της, όπου έχασε και τα τρία παιχνίδια το 2005.

Η ομάδα στερείται ποιότητας, η ομάδα U19 της Βόρειας Ιρλανδίας κέρδισε για τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2022 τη Μολδαβία και έκτοτε περίμενε εννέα συναντήσεις για να κερδίσει. Τον περασμένο Νοέμβριο έχασε 0-3 από την Πορτογαλία και 0-2 από την Τσεχία, ενώ έχει φέρει τουλάχιστον δύο ισοπαλίες (1-1, 2-2) σε δύο μονομαχίες με τη Σλοβακία φέτος τον Ιούνιο.

Σε κάθε περίπτωση, η Ουκρανία έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τους Σλοβάκους, οι οποίοι έμειναν εκτός στην πρώτη φάση των προκριματικών, με τους Ουκρανούς να τους αποκλείουν με 4-0 στον μεταξύ τους αγώνα. Στη συνέχεια τα πήγαν πολύ καλά στη δεύτερη φάση, κερδίζοντας τη Βόρεια Μακεδονία με 2-0 και τη Λετονία και την Ελβετία με 3-0. Ο Matviy Ponomarenko συνέβαλε με πέντε γκολ στην πρόκρισή τους στο πρωτάθλημα και θα στηριχθεί στη Βόρεια Ιρλανδία.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ουκρανία θα επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί και μπορεί εύκολα να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά. Το σκορ μπορεί να φανεί χρήσιμο στο τέλος. Δοκιμάστε ένα χάντικαπ -1, αν οι Ουκρανοί κερδίσουν με ακριβώς ένα γκολ, το ποντάρισμά σας θα επιστραφεί σε ατομικό στοίχημα.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker