Βιγιαρεάλ – Atl. Μαδρίτης. Μαδρίτη

GRbookmaker
19 Αυγούστου, 2024
19 Προβολές

Η συμβουλή μας: Βιγιαρεάλ – Atl. Μαδρίτης. Μαδρίτη

19.08.2024 21:30

Αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μια ολόκληρη σεζόν στη διάθεσή του, ποτέ επί των ημερών του (ήρθε στην ομάδα τον Δεκέμβριο του 2011) η Ατλέτικο δεν τερμάτισε χειρότερα από την τρίτη θέση. Μέχρι πέρυσι, όταν η Χιρόνα, εκτός από τις υποχρεωτικές αντιπάλους Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, την πρόλαβε και η “Ατλέτι” αναγκάστηκε να αρκεστεί στην τέταρτη θέση. Δεν θα θελήσουν να παραδεχτούν κάτι ανάλογο και στη νέα διοργάνωση. Γι’ αυτό και ήρθαν ο Ισπανός διεθνής Λε Νορμάν, ο Νορβηγός πλέι μέικερ Αλεξάντερ Σόρλοθ ή η ακριβότερη από τις ενισχύσεις Χουλιάν Αλβάρεζ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό θα πρέπει να κάνει την Ατλέτικο πιο δυνατή στην επόμενη έκδοση, την οποία θα θέλει να επιβεβαιώσει στον πρώτο γύρο στο καυτό γήπεδο της Βιγιαρεάλ.

Οι κίτρινοι δεν έπιασαν το ξεκίνημα την περασμένη σεζόν και παρότι ο παλιός τους προπονητής Μαρθελίνο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε πλέον να ανέβει στις θέσεις του κυπέλλου. Τερμάτισε στην όγδοη θέση και έτσι φέτος θα επικεντρωθεί μόνο στο πρωτάθλημα και το εγχώριο κύπελλο. Αυτό θα της αφήσει περισσότερο χρόνο για να εξυγιάνει την αμυντική της μονάδα που δέχθηκε 65 γκολ την προηγούμενη σεζόν (η τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος). Ο Σόρλοθ (23 γκολ, δεύτερος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) ήταν η επιθετική δύναμη, αλλά το καλοκαίρι αντάλλαξε τη Βιγιαρεάλ με την Ατλέτικο και θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στην προηγούμενη θέση του. Το θέμα λοιπόν είναι ποιος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νορβηγός επιθετικός και ενδεχομένως πόσο γρήγορα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Με βάση τα περσινά αποτελέσματα και τη δουλειά του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι, η Ατλέτικο δείχνει καλύτερη. Ωστόσο, η τελευταία μάζεψε οκτώ ήττες μακριά από την έδρα της την προηγούμενη σεζόν, οπότε ίσως είναι πιο ασφαλές να πάμε με το νούμερο δύο στο υποσύνολο “ματς χωρίς ισοπαλία”.

Αυτοπεποίθηση: Η εμπιστοσύνη της ομάδας μας είναι πολύ μεγάλη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker