Βερόνα – Σασουόλο: Βερόνα: Sassuolo σκοράρει στο 1ο ημίχρονο.

GRbookmaker
3 Μαρτίου, 2024
263 Προβολές

Βερόνα – Σασουόλο: Βερόνα – Σασουόλο: Βερόνα: Η Σασουόλο θα σκοράρει στο 1ο ημίχρονο.

03.03.2024 12:30

Τρεις βαθμοί στα έξι τελευταία παιχνίδια (0-3-3) κρατούν τη Βερόνα ακόμα στο χείλος του υποβιβασμού, αν και αυτή η αγωνιστική ξεκινάει εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά μόνο χάρη στη βαθμολογία. Τη θέση της πήρε η Σασουόλο, η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 1-6 από τη Νάπολι μεσοβδόμαδα.

Η Βερόνα κέρδισε για τελευταία φορά στα μέσα Ιανουαρίου και εξακολουθεί να είναι ένας από τους καυτούς υποψήφιους για υποβιβασμό. Ο σύλλογος πούλησε σχεδόν όλα τα αστέρια του τον Ιανουάριο και η απειλή της χρεοκοπίας πλανάται πάνω του, αλλά ο προπονητής Μπαρόνι και οι νέοι παίκτες δεν το βάζουν κάτω. Ωστόσο, το κρίσιμο παιχνίδι σωτηρίας με τη Σασουόλο θα δείξει πώς πραγματικά είναι η Βερόνα.

Η Σασουόλο δεν βοηθήθηκε από το γρήγορο γκολ που πέτυχε για να προηγηθεί κόντρα στη Νάπολι. Το ξεκίνημα των αγώνων δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως αποδεικνύεται από τα 15 γκολ που σημειώθηκαν στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που μόνο η Μπολόνια, η Ίντερ ή η Φιορεντίνα μπορούσαν να καυχηθούν πριν από αυτόν τον γύρο. Ωστόσο, οι “νεροβέρντι” δεν έχουν βοηθηθεί από την αλλαγή προπονητή μέχρι στιγμής και υπέστησαν την έκτη ήττα τους στα τελευταία επτά παιχνίδια (0-1-6) και η παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία αρχίζει να γίνεται ζοφερή.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είναι καλή φέτος η Σασουόλο, αυτό είναι η έναρξη των αγώνων. Έχει σκοράρει πρώτη σε 11 περιπτώσεις, εκ των οποίων οι επτά στο πρώτο 15λεπτο. Πέρα από το γεγονός ότι κανένας στο πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει περισσότερα από τα 15 γκολ τους στο πρώτο μισάωρο, οι Νεροβέρντι έχουν σκοράρει πριν από το 30ο λεπτό της αναμέτρησης σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker