Βανκούβερ-Έντμοντον: 2

GRbookmaker
9 Μαΐου, 2024
57 Προβολές

Η επιλογή μας: Βανκούβερ- Έντμοντον: 2

09.05.2024 04:07

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του δεύτερου γύρου των πλέι οφ του NHL ξεκινά στον Καναδά. Το Βανκούβερ έδειξε τη δύναμή του στον πρώτο γύρο απέναντι στην επίμονη άμυνα του Νάσβιλ και επικράτησε με 4-2.

Το Έντμοντον στη συνέχεια καβάλησε το κύμα των μεγαλύτερων αστέρων του. Ο Κόνορ ΜακΝτέιβιντ, ο Ζακ Χάιμαν και ο Λέον Ντρέισαϊτλ ανέβασαν το παιχνίδι τους σε υψηλότερο επίπεδο και βοήθησαν να σαρώσει το Λος Άντζελες με 4-1 στο power play. Το power play των Όιλερς λειτούργησε. Ο τερματοφύλακάς τους Στιούαρτ Σκίνερ έλαμψε ιδιαίτερα στα τέλη της σειράς. το Έντμοντον δεν είχε πρόβλημα με την αμυντική προσέγγιση των Κινγκς. Κατάφερε να στραφεί σε τίμιο χόκεϊ και κέρδισε το τέταρτο παιχνίδι με το ισχνό 1-0.

Υπάρχουν δύο ερωτηματικά με τους Canucks μέχρι στιγμής. Το μεγαλύτερο αστέρι τους, ο Elias Pettersson, εξακολουθεί να ψάχνει τον εαυτό του και μοιάζει να μην έχει αρκετή αυτοπεποίθηση. Και στο τέρμα, το Βανκούβερ έχει δύο τραυματίες τερματοφύλακες – τον σταρ Θάτσερ Ντέμκο και τον αναπληρωματικό Κέισι Ντέσμιθ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς με το Νάσβιλ, η τριάδα του Άρτουρς Σίλοβς ήταν φανταστική, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα αντέξει απέναντι σε μία από τις καλύτερες επιθέσεις του κόσμου.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το Έντμοντον θα πρέπει να δείξει τη δύναμή του. Το Βανκούβερ έχει περισσότερα ερωτηματικά παρά βεβαιότητες. Οι Oilers θα πάρουν το πρώτο παιχνίδι και θα το κερδίσουν.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker