Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ: Ισπανία: Λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
18 Αυγούστου, 2024
9 Προβολές

Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ: Λιγότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα.

19.08.2024 19:00

Στον πρώτο γύρο της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα αναμετρηθούν δύο νεοφώτιστοι. Ενώ οι γηπεδούχοι κέρδισαν τη γρήγορη επιστροφή τους στην ελίτ τερματίζοντας δεύτεροι στον τελικό πίνακα της δεύτερης κατηγορίας, η Εσπανιόλ πάλεψε για την επιστροφή της στη LaLiga (επίσης μετά από μόλις ένα χρόνο) μέσω των πλέι οφ (ήταν τέταρτη μετά την κανονική περίοδο). Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν τον Μάιο, όταν η ισοπαλία χωρίς γκολ στο Βαγιαδολίδ είχε ως αποτέλεσμα την 39η αγωνιστική του δεύτερου πρωταθλήματος.

Η Εσπανιόλ έχασε το καλοκαίρι τον πρώτο σκόρερ ολόκληρης της διοργάνωσης, με τον Δανό επιθετικό Μάρτιν Μπράιτγουεϊτ να ανταλλάσσει την Μπαρτσελόνα με τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο για να πάρει δανεικό. Τα 22 γκολ που λείπουν θα αντικατασταθούν τώρα από τις νέες αφίξεις Καρντόνα (Άουγκσμπουργκ) και Βελίζ (Τότεναμ). Ο Τσέχος μέσος Άλεξ Κραλ είναι επίσης μεταξύ των ενισχύσεων.

Η Βαγιαδολίδ υπέστη επίσης κάποιες απώλειες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι Μόντσου, Σέρχιο Εσκουντέρο και Ζόρντι Μασίπ ήταν από τους πιο πολυάσχολους παίκτες της ομάδας την περασμένη σεζόν, τώρα όλοι τους αποτελούν παρελθόν. Ο σύλλογος μετέτρεψε κάποιες guest εμφανίσεις σε μόνιμες μεταγραφές, αλλά μπορεί κανείς να περιμένει ότι ίσως η Βαγιαδολίδ να φέρει ακόμα μερικά νέα πρόσωπα για να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική στην ελίτ διοργάνωση.

Τι να στοιχηματίσετε: Η Βαγιαδολίδ είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να παίξει στο πρωτάθλημα:

Οι δύο αντίπαλοι μπορεί κάλλιστα να αγωνιστούν σε μια σκληρή μάχη διάσωσης και από αυτή την άποψη ο πρώτος γύρος και η σύγκρουσή τους είναι πολύ σημαντική. Και από τις δύο ομάδες λείπουν σημαντικοί παίκτες από την περσινή σεζόν και ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να κατασταλάξουν τα πράγματα χωρίς αυτούς και να αποκρυσταλλωθούν νέοι ηγέτες. Πιθανότατα δεν θα είναι ακόμα μια ποδοσφαιρική απόλαυση τη Δευτέρα. Δεν είναι πιθανό να πέσουν πολλά γκολ.

Αυτοπεποίθηση:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker