Βέλγιο – Σλοβακία: κάθε ομάδα σκοράρει ένα γκολ στον αγώνα/UN

GRbookmaker
17 Ιουνίου, 2024
17 Προβολές

Η συμβουλή μας: Βέλγιο – Σλοβακία: Κάθε ομάδα θα πετύχει από ένα γκολ στον αγώνα/UN

17.06.2024 18:00

Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου Ε τη Δευτέρα, χώρες με Ιταλούς προπονητές στον πάγκο τους θα συγκρουστούν στη Φρανκφούρτη.

Ο Ντομένικο Τεντέσκο επέκτεινε το συμβόλαιό του με την εθνική ομάδα του Βελγίου μέχρι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο πολύ πριν από την έναρξη του Euro, στο οποίο οι “κόκκινοι διάβολοι” προκρίθηκαν αήττητοι με ρεκόρ 22-4. Υπό την καθοδήγηση του Τεντέσκο δεν έχουν χάσει ακόμα (11-4-0) και το Βέλγιο πιστεύει ότι η εθνική του ομάδα θα ανταποκριθεί επιτέλους στις υψηλές προσδοκίες στο Euro.

Γεγονός όμως είναι ότι η “χρυσή” γενιά των Βέλγων φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, η ομάδα υφίσταται μερική ανανέωση γενεών και δεν συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα φαβορί στη Γερμανία. Πριν από το ματς με τη Σλοβακία, ταλαιπωρούνται από απουσίες στην άμυνα, με τους τραυματισμούς των Βερτόνγκεμ, Τεάτε και Μεουνιέ, οι οποίοι θα κάνουν συνολικά 235 συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Η θέση του πρώτου τερματοφύλακα θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα, ο Τεντέσκο παρέλειψε τον θεραπευμένο Κουρτουά από την υποψηφιότητα, ο διάδοχός του Κάστελς πιάνει μόνο το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί επιθετικά, με τον Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει 14 γκολ στα προκριματικά, ενώ πεινασμένος είναι και ο Κέβιν Ντε Μπρούινε, ο οποίος πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Σλοβάκοι έχουν στο ρόστερ τους τέσσερις παίκτες από το τσεχικό πρωτάθλημα, με τους αντιπάλους της “S” της Πράγας, Schranz και Haraslin, να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ο άξονας της ομάδας στη μεσαία γραμμή είναι ισχυρός, Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ) – Σκρίνιαρ (PSG) – Λομπότκα (Νάπολι), ενώ ο επιθετικός αριστερός μπακ Χάνκο αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.

Τα “γεράκια” έχουν χάσει μόνο δύο φορές από την Πορτογαλία στα προκριματικά, και μόνο με διαφορά τερμάτων (0:1, 2:3). Η εντός έδρας πρόβα τζενεράλε στην Τρνάβα, όπου σάρωσαν την Ουαλία με 4:0, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο προπονητής Φραντσέσκο Καλτσόνα θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Σλοβάκοι θα δυσκολευτούν να κρατήσουν το Βέλγιο στο μηδέν, θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ για να πάρουν βαθμό και απέναντι σε μια ελλιπή άμυνα της αντιπάλου τους, ίσως τα καταφέρουν.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker