Αυστρία – Μεγάλη Βρετανία: Αυστρία hcp -2,5

GRbookmaker
20 Μαΐου, 2024
54 Προβολές

Η συμβουλή μας: Αυστρία – Μεγάλη Βρετανία: Αυστρία hcp -2,5

21.05.2024 12:20

Την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί όμιλοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ επί πάγου. Το γεμάτο πρόγραμμα στην O2 Arena της Πράγας θα ξεκινήσει λίγο μετά το μεσημέρι με την αναμέτρηση μεταξύ της Αυστρίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι Βρετανοί θα αποχαιρετήσουν όχι μόνο το τουρνουά αυτό καθαυτό, αλλά και την ελίτ κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά σε έξι αγώνες. Οι ελπίδες τους για σωτηρία έσβησαν οριστικά μετά την ήττα της Δευτέρας με 2:5 από τη Νορβηγία, με την οποία οι νησιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τρία γκολ στο 13ο λεπτό.

Η Μεγάλη Βρετανία θα παίξει το ματς της Τρίτης μόνο από υποχρέωση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους Αυστριακούς. Παραμένουν συγκλονιστικά στη διεκδίκηση των προημιτελικών μετά τις νίκες επί της Φινλανδίας και της Νορβηγίας με επτά βαθμούς. Κατάφεραν επίσης να κλέψουν έναν βαθμό από τον Καναδά, χάνοντας από τους πρωταθλητές με 1:6 στην τελευταία περίοδο, και έτσι προσέφεραν μια από τις πιο δυνατές στιγμές ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες θα μπουν στο παιχνίδι με εντελώς αντίθετη νοοτροπία. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με το μέρος της Αυστρίας, η οποία παρουσιάζει απρόσμενα συμπαθητικές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα της Τσεχίας. Η ομάδα γύρω από τον εικοσιδυάχρονο επιθετικό της Μινεσότα, Μάρκο Ρόσι, δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη και θα κερδίσει με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά, βοηθούμενη και από ένα επιπλέον ρεπό.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker