Ατλ.Μαδρίτη – Ντόρτμουντ: λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
10 Απριλίου, 2024
137 Προβολές

Ατλ.Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

10.04.2024 21:00

Και οι δύο σύλλογοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κλήρωση των προημιτελικών, με πιο δύσκολους αντιπάλους στον όμιλο. Από τα τέσσερα ζευγάρια, λοιπόν, αυτό είναι το λιγότερο ελκυστικό και έβγαλε έναν αρκετά εκπληκτικό ημιφιναλίστ.

Η Ατλέτικο δεν πίστευε πια και πολύ στον οκταδικό με την Ίντερ, ειδικά όταν οι Los Rojiblancos έχασαν 0-1 μετά από κακή εμφάνιση στο Σαν Σίρο και εξαργύρωσαν πρώτοι στη ρεβάνς εντός έδρας. Ωστόσο, αν σε κάτι είναι δυνατή η Ατλέτικο, αυτό είναι στα εντός έδρας παιχνίδια του Champions League. Ανέτρεψε το σκορ, ανάγκασε την παράταση και στη συνέχεια κατάφερε να πάρει τη νίκη στα πέναλτι. Με δεδομένο το μέτριο εκτός έδρας ρεκόρ της, θα ποντάρει και στα προημιτελικά στην έδρα της.

Άλλωστε, στο νοκ άουτ κομμάτι του Champions League, με προπονητή τον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα 16 παιχνίδια της (10 νίκες) μπροστά στους φιλάθλους της. Η μαγεία δεν έχει χαθεί ούτε μετά τη μετακόμιση από το στάδιο Vicente Calderona στο Wanda Metropolitano. Το γκολ της Ίντερ ήταν μόλις το τέταρτο που δέχτηκαν οι Ροχιμπλάνκος εντός έδρας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στα πλέι οφ από τον όμιλο του θανάτου (Νιούκαστλ, PSG, Μίλαν), στον οποίο έχασε μόνο το εναρκτήριο παιχνίδι στο Παρίσι, αποκλείοντας την PSV με 3-1 συνολικά στον όγδοο γύρο μετά από ισοπαλία 1-1 στην Ολλανδία και καταφέρνοντας να πάρει τη ρεβάνς με 2-0 εντός έδρας. Ωστόσο, όπως και η Ατλέτικο, είχε μια ασταθή σεζόν. Μπορεί να κυριαρχήσει σε ματς, αλλά και να πέσει εντελώς έξω από το ρόλο της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Μπορούσια είναι μόλις πέμπτη στην Μπουντεσλίγκα και έδειξε και τα δύο της πρόσωπα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές – αφού κέρδισε 2-0 την Μπάγερν Μονάχου μετά από δέκα χρόνια, έχασε 0-1 στην έδρα της Στουτγάρδης.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και οι δύο ομάδες αισθάνονται ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν στα ημιτελικά. Ειδικά στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη, μπορείτε να περιμένετε σκάκι τακτικής, ο Σιμεόνε είναι λάτρης της πειθαρχίας και της αμυντικής δουλειάς. Περισσότερα από δύο γκολ δεν πρόκειται να πέσουν στη Μαδρίτη.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker