Αταλάντα – Μπολόνια: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν: Ναι

GRbookmaker
3 Μαρτίου, 2024
174 Προβολές

Η συμβουλή μας: Αταλάντα – Μπολόνια: Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν: Ναι

03.03.2024 18:00

Στη μάχη-κλειδί για την τέταρτη θέση που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πάει η Μπολόνια στο Μπέργκαμο, την έκπληξη της φετινής σεζόν. Η τελευταία έχει προβάδισμα δύο βαθμών από την γηπεδούχο Αταλάντα μετά τη νίκη επί της Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς η τελευταία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μίλαν το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ίντερ (0-4).

Η Αταλάντα είχε κερδίσει έξι συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια πριν πειστεί για τη δύναμη των Μιλανέζων. Η φόρμα της εξακολουθεί να είναι από τις καλύτερες του ιταλικού πρωταθλήματος και αυτό ισχύει διπλά όταν εξετάζουμε τις εντός έδρας επιδόσεις της: η Αταλάντα έχει κερδίσει οκτώ συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια στο γήπεδό της και έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία.

Ωστόσο, μετά από έναν μη πειστικό Ιανουάριο, η Μπολόνια έχει επίσης επιστρέψει, έχοντας πέντε σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου εκτός έδρας αγώνα της στη Λάτσιο (2-1). Οι παίκτες του Τιάγκο Μότα είναι επικίνδυνοι κυρίως εντός έδρας, όπου έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από όλους, ενώ εκτός έδρας έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές (2-7-3).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Μπολόνια έχει πανηγυρίσει τη μοναδική εκτός έδρας νίκη της στα πέντε τελευταία τέτοια παιχνίδια της, γεγονός που σηματοδοτεί σαφή βελτίωση. Τώρα όμως αντιμετωπίζει μια άλλη ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Σε κάθε περίπτωση, η εξαιρετική φόρμα των δύο ομάδων αναμένεται να φέρει γκολ εκατέρωθεν.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker