Αριζόνα – Τορόντο: Αριζόνα: Τορόντο over 3.5 γκολ

GRbookmaker
22 Φεβρουαρίου, 2024
174 Προβολές

Η επιλογή μας: Αριζόνα – Τορόντο: Αριζόνα: Τορόντο over 3.5 goals

22.02.2024 04:07

Η άμυνα της Αριζόνα είναι τρύπια σαν σουρωτήρι στα τελευταία παιχνίδια. Οι Coyotes έχουν δεχτεί 28 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, γι’ αυτό και η ομάδα έχει χάσει δέκα σερί ήττες. Και δεν φαίνεται να πρόκειται να βελτιωθεί. Αντίθετα, φαίνεται ότι η Αριζόνα απλά έχει ξεμείνει από δυνάμεις και οι ελπίδες της για τα πλέι οφ αρχίζουν να ξεθωριάζουν.

Το Τορόντο, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει τέσσερις σερί νίκες, και ενώ η άμυνα θα μπορούσε να χρειαστεί λίγη δουλειά, το κύριο στήριγμα των Maple Leafs είναι η επίθεση. Η τελευταία, από την άλλη, έχει πετύχει πάντα τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε αυτό το νικηφόρο σερί, με τον Auston Matthews, ο οποίος έχει ήδη πετύχει 49 γκολ φέτος, να παίζει σημαντικό ρόλο. Το αστέρι της καναδικής ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να σπάσει το πραγματικά μαγικό όριο των 70 γκολ σε μία σεζόν, κάτι που μόνο λίγοι από τους πραγματικά καλύτερους έχουν καταφέρει να κάνουν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αριζόνα δεν αποδίδει καλά αμυντικά και ο τερματοφύλακας δεν κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση τον τελευταίο καιρό. Απέναντι σε ένα επιθετικογενές Τορόντο, οι γηπεδούχοι θα ψαρέψουν και πάλι πολύ συχνά το πακ από τα δίχτυα τους.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker