ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Σλόβαν Μπρατισλάβας: κάθε ομάδα σκοράρει από ένα γκολ – ΝΑΙ

GRbookmaker
13 Αυγούστου, 2024
7 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η ομάδα του Σπ: ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Κάθε ομάδα θα σκοράρει – ΝΑΙ

13.08.2024 19:00

Μέχρι και τρεις σύλλογοι από την πρώην Τσεχοσλοβακία έχουν σοβαρές πιθανότητες να προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δημιούργησε μια πολύ ελπιδοφόρα θέση πριν από τη ρεβάνς στην Κύπρο, κερδίζοντας με 2-0 στην έδρα της μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Η Μπελάσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγωνιστικές στο Τσέλιε της Σλοβενίας, όπου έπαιξε μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Η Σλόβαν ανεβάζει την απόδοσή της και μπορεί να ισορροπεί και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού – στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει ρεκόρ 12:1. Στην έδρα της κυπριακής πρωταθλήτριας ήταν αρκετά ξεκάθαρη, επιβραβεύτηκε με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις ήταν βαρύ πλήγμα στις φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων για άνοδο.

Ο ΑΠΟΕΛ, εν τω μεταξύ, έχει χάσει προ πολλού την ποιότητα που τον οδήγησε στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2011/12. Στις τρεις τελευταίες σεζόν κυπέλλου έχει αποτύχει στα πλέι οφ, μία φορά στο Europa League και δύο φορές στο Conference League. Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε αρκετά και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Petrocub της Μολδαβίας, την οποία απέκλεισε με το πιο μικρό σκορ, 2-1. Νίκησε 1-0 εντός έδρας με γκολ πέναλτι σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερος από τους φιλοξενούμενους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Σλόβαν δεν θα αντιμετωπίσει μόνο έναν δύσκολο αντίπαλο στην Κύπρο, αλλά και ζεστό καιρό. Όμως οι Μπελάσι είναι συνηθισμένοι και στα δύο και δεν πρέπει να αφήσουν την πρόκριση να τους ξεφύγει. Πάντως, ο ΑΠΟΕΛ θα αποδώσει καλύτερα στην Μπρατισλάβα, και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στη ρεβάνς.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker