Ίντερ – Γένοβα: Ίντερ +2,5

GRbookmaker
4 Μαρτίου, 2024
171 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ίντερ – Γένοβα: Η Ίντερ θα δώσει +2,5

04.03.2024 20:45

Η Ίντερ νίκησε με 4-0 την Αταλάντα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League και αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή της διοργάνωσης στους σεβαστούς 12 βαθμούς. Η Τζένοα, μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν καταφέρει να ανατρέψουν τους Νερατζούρι φέτος, πηγαίνει τώρα στο γήπεδό της, αφού η πρώτη συνάντηση έληξε ισόπαλη 1-1.

Η νεοφώτιστη Ίντερ, πάντως, μάλλον δεν θα τρομάξει ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός. Οι παίκτες του προπονητή Ιντζάγκι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας πετύχει ακριβώς τέσσερα γκολ κάθε φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ με 67 γκολ στο πρωτάθλημα πήγαν σε αυτό το Σαββατοκύριακο ως η πιο παραγωγική ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Ίντερ μάλιστα έχει ακόμα την ευκαιρία να σπάσει το σημερινό ρεκόρ βαθμών της Serie A που είναι 102.

Η νεοφώτιστη από τη Γένοβα συνεχίζει να πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις, νίκησε 2-0 την Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική και διατηρήθηκε εύκολα στη 12η θέση, με το πρώτο μισό του πίνακα να παραμένει στόχος της. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο απέχει μόλις τρεις βαθμούς από αυτή τη θέση, ενώ μην ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν χάσει εκτός έδρας για πέντε διαδοχικά παιχνίδια, με τελευταίο το 1-1 στη Νάπολη.

Τι να στοιχηματίσετε:

Θα δούμε άλλη μια επίδοση στα σουτ από τον ηγέτη του πρωταθλήματος; Η τρέχουσα φόρμα και η ιστορία δείχνουν κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, εκτός από τα 16 γκολ που έχει πετύχει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Ίντερ έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων στα τέσσερα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της με τη Γένοβα.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker