Έντμοντον- Λος Άντζελες: 1

GRbookmaker
2 Μαΐου, 2024
64 Προβολές

Η επιλογή μας: Έντμοντον- Λος Άντζελες: 1

02.05.2024 04:07

Ήρθε η ώρα. Το Έντμοντον θα πρέπει να κλείσει αυτή τη σειρά απόψε. Είναι μπροστά με 3-1 στη σειρά. Μέχρι στιγμής, έχει δείξει ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Τα αστέρια είναι φανταστικά- ο Κόνορ ΜακΝτέιβιντ είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης με 10 πόντους. Ο Zach Hyman έχει ήδη πετύχει 6 γκολ. Το power play των Oilers δουλεύει, το ποσοστό επιτυχίας τους είναι 53%. Ο τερματοφύλακας Στιούαρτ Σκίνερ είναι εξαιρετικός και έκλεψε το τελευταίο παιχνίδι, έπιασε 33 σουτ και το Έντμοντον κέρδισε με το αχαρακτήριστο 1-0. Συμπληρωματικοί παίκτες όπως ο Evander Kane και ο Dylan Holloway έβαλαν επίσης το χεράκι τους.

Οι Κινγκς, από την άλλη πλευρά, έχουν ένα πρόβλημα. Τα αστέρια τους πρέπει να είναι εξαιρετικά σε κάθε παιχνίδι και μέχρι στιγμής αυτό δεν συμβαίνει με εξαίρεση τον τελευταίο. Ο Anže Kopitar και ο Drew Doughty έχουν τεράστια εμπειρία και παρότι παίζουν καλά σε αυτή τη σειρά, βγαίνουν χαμένοι από μια ευθεία μάχη των αστέρων. Το shorthanded power play, το δυνατό σημείο της ομάδας, δεν είναι αρκετό μέχρι στιγμής για να αντιμετωπίσει τις λαμπρές ιδέες των Leon Draisaitl, Connor McDavid και το σουτ του Evan Bouchard. Ο καλύτερος παίκτης των Kings μέχρι στιγμής είναι ο 21χρονος Quinton Byfield και αυτό κάτι λέει. Οι Κινγκς είναι μια ομάδα που βασίζεται στη δύναμη και την καλή άμυνα, αλλά εκεί είναι που αποτυγχάνουν περισσότερο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το Έντμοντον έχει κερδίσει δύο φορές εκτός έδρας και παίρνει ένα άνετο προβάδισμα 3-1 στη σειρά. Θα ξεσπάσει η πορτοκαλί κόλαση και οι Όιλερς μπορεί κάλλιστα να ξετινάξουν τους Κινγκς από την πρώτη περίοδο. Ποντάρετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker