Άγιαξ – Τσέλσι Γυναίκες: Καμία απώλεια για τον Άγιαξ

GRbookmaker
19 Μαρτίου, 2024
172 Προβολές

Η συμβουλή μας: Άγιαξ – Τσέλσι Γυναίκες: Καμία απώλεια για τον Άγιαξ

19.03.2024 18:45

Τα προημιτελικά του Champions League είναι σε εξέλιξη και η Τσέλσι θα επισκεφθεί την Johan Cruyff Arena. Για την Έμα Χέις, η οποία προπονεί τους “μπλε” από το 2012, είναι η τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση του τροπαίου που λείπει από τη βιτρίνα του λονδρέζικου συλλόγου. Αν η Τσέλσι προκριθεί στα ημιτελικά, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, από την οποία έχασε τον μοναδικό της τελικό στο Champions League και αποκλείστηκε στα ημιτελικά πέρυσι. Όπως και να έχει, η πρώτη έχει πολύ δουλειά στα προημιτελικά, στα οποία είναι φαβορί απέναντι στον Άγιαξ.

Το Άμστερνταμ βρίσκεται στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του και ως μόλις η δεύτερη ολλανδική ομάδα. Ο Άγιαξ δεν είχε πολλές πιθανότητες όταν κληρώθηκε ο κανονικός όμιλος, αλλά χάρη στο 100% των εντός έδρας επιδόσεων, τερμάτισε δεύτερος με ένα βαθμό πίσω από την PSG. Η ομάδα επωφελήθηκε από το περιβάλλον της έδρας της, όπου κέρδισε την PSG, την Μπάγερν και την AS Rome, όλες περσινές προημιτελικές του CL. 50.000 οπαδοί είδαν τα εντός έδρας παιχνίδια, και απέναντι στην Τσέλσι οι παίκτες θα έχουν ακόμα πιο μαζική υποστήριξη, με 34.000 εισιτήρια να πωλούνται τη Δευτέρα.

Οι “μπλε” θα αποδυναμωθούν από αρκετές στηρίξεις στο Άμστερνταμ, χάνοντας κυρίως τον Αυστραλό κανονιέρη Κερ, με πέντε γκολ πρώτο σκόρερ της ομάδας στον κανονικό όμιλο, τον οποίο η Τσέλσι ξεπέρασε με ρεκόρ τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Όπως αναφέραμε, η Τσέλσι είναι το φαβορί για το διπλό, αλλά τουλάχιστον στην έδρα της ο Άγιαξ μπορεί να της βάλει δύσκολα. Με τις αποδόσεις που υπάρχουν, αξίζει να σκεφτούμε ένα στοίχημα στο να μην χάσουν οι γηπεδούχοι.

Εμπιστοσύνη:

5/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker